Η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό της!

Να χωρίσουν φαίνεται πως αποφάσισαν η Eva Longoria και ο σύζυγός της Tony Parker έπειτα από τρία χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου, στην οποία αναφέρει ως αιτία του χωρισμού τις αγεφύρωτες διαφορές τους. Αν και αρχικά ο εκπρόσωπος του ζευγαριού διέψευσε τις φήμες, η εντυπωσιακή ηθοποιός παραδέχεται πως χωρίζει.
Σε μήνυμά της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης η Longoria ανέφερε για το χωρισμό της. “Με μεγάλη λύπη ο Tony και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε έπειτα από επτά χρόνια σχέσης” δήλωσε χαρακτηριστικά η Longoria.

Η φήμη αυτή μεταδόθηκε αρχικά, από την ιστοσελίδα TMZ, η οποία έγραψε ότι δύο υπάλληλοι στο δικαστήριο του Τέξας είδαν με τα μάτια τους το φάκελο της αίτησης διαζυγίου που κατέθεσε ο Parker με τις υπογραφές πάνω των οικογενειακών δικηγόρων.
Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από την σειρά “Νοικοκυρές σε Απόγνωση” γνώρισε τον καλό της κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, όταν επισκέφθηκε μαζί με τον πατέρα της τα αποδυτήρια της ομάδας San Antonio Spurs. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2006 και παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2007 στο Παρίσι και μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Read More

And More