Ν. Λοτσάρη: Η μεγάλη μας κόρη έμαθε πρόσφατα τυχαία από την τηλεόραση τον χωρισμό

Ο χωρισμός της Νίνας Λοτσάρη και του Κωνσταντίνου Σκορδάλη απασχόλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα μέσα. Το πρώην ζευγάρι ωστόσο επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και άλλωστε η σχέση τους τους παρέμενει μέχρι και σήμερα πολύ καλή. Εκτός από τις δύο κόρες που απέκτησαν μαζί και θα τους ενώνουν για πάντα, η Νίνα και ο Κωνσταντίνος είναι και συνεργάτες.

Πλέον και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους και η γνωστή σοπράνο, ώριμη και κατασταλαγμένη, μιλά στο περιοδικό ΕΓΩ! Και τον Γιάννη Βίτσα για την δύσκολη εκείνη περίοδο, για τον πόνο που βίωσε, την δύναμη της να πάει παρακάτω και τα παιδιά της που είναι ότι σημαντικότερο έχει.

“Για μένα το κεφάλαιο “Κωνσταντίνος” δεν θα κλείσει ποτέ στη ζωή μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να το πράξω. Αν επιθυμεί να το κάνει ο ίδιος, είναι δικαίωμά του. Τα παιδιά μου έχουν έναν πατέρα και είναι ο Κωνσταντίνος. Δεν θα τους δημιουργούσα ποτέ σύνδρομα, γιατί εκείνα σκέφτομαι περισσότερα”, αναφέρει για τη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Και συμπληρώνει: “Σαφέστατα ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο αλληλοσυμπληρωνόμαστε στη δουλειά. Είμαστε αχτύπητο δίδυμο.”

“Η δεύτερη κόρη μας είναι πολύ μικρή, οπότε δεν ξέρει τίποτα, γιατί ακόμη δεν καταλαβαίνει. Η μεγάλη μας κόρη το έμαθε σχετικά αργά, πολύ πρόσφατα. Δεν είχε καταλάβει τίποτα και, δυστυχώς, το άκουσε μέσα από την τηλεόραση εντελώς τυχαία”, εξηγεί στην ερώτηση πως αντιμετώπισαν οι κόρες της τον χωρισμό.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More