Madonna: Αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σαν μητέρα

Μπορεί να είναι η Βασίλισσα της ποπ αλλά αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με κάθε γονέα. Η 54χρονη αποκάλυψε τις προκλήσεις του να είσαι μητέρα ενός teenager και ενός παιδιού στην προεφηβεία στην εμφάνιση της στο show Good Morning America κατά τη διάρκεια της προώθησης του νέου ντοκυμαντέρ της με τίτλοThe MDNA Tour

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ομολόγησε πως είναι αρκετά αυστηρή μητέρα όπως και οτι πρόσφατα αγόρασε ενα iPhone στην κόρη της Lourdes. H Μadonna όμως παραδέχτηκε, αναστενάζοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου: Από τη στιγμή που η κόρη μου απέκτησε το iPhone, σταμάτησε να μου μιλάει.

/

Πρόσθεσε επίσης πως ακόμα προσπαθεί να συνηθίσει το γεγονός οτι η κόρη της ενηλικιώνεται. Είναι άβολο να βλέπω την κόρη μου στα 16 της. Είναι το μικρό μου κοριτσάκι αλλά είναι και γυναίκα.

Τέλος, η Madonna αποκάλυψε ότι από το MDNA Tour της, το 2012, όπου είχαμε παρακολουθήσει το Rocco επί σκηνής, ο ίδιος έχει ψηλώσει αρκετά, έχει βγάλει τρίχες στο πρόσωπο και κοιτάζει τα οπίσθια των κοριτσιών.
Τρομερό, είπε η star, κουνώντας το κεφάλι της.

/

H Madonna έχει επίσης δύο υιοθετημένα παιδιά, τον David και τη Mercy, ο οποίος μαζί με τη Lourdes και το Rocco την συνόδευσαν στο Material Girl κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

Read More

And More