Madonna: Έκανε στριπτίζ ως ένδειξη συμπαράστασης στην 14χρονη που πυροβόλησαν Ταλιμπάν

H Madonna δεν σταματάει μέσα από την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο MDNA να κάνει πολιτικές και κοινωνικές αναφορές. Αυτή τη φορά μπορεί να μην αποκάλεσε τον Μπαράκ Ομπάμα μουσουλμάνο αλλά φρόντισε να δείξει την αντίθεση της στους Ταλιμπάν και πιο συγκεκριμένα στον άδικο πυροβολισμό της 14χρονης από το Πακιστάν.

Η μικρή έφηβη θέλησε μέσα από το blog της να δηλώσει πόσο σημαντική είναι για εκείνη για εκπαίδευση και έτσι φρόντισαν να την πυροβολήσουν όσο ήταν ακόμη μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Η Madonna δήλωσε πως όταν έμαθε το περιστατικό έκλαψε και είπε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της: “το ξέρετε πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό, έτσι;” Φαίνεται όμως να μην αρκέστηκε με το μήνυμα που πέρασε στους παρευρισκόμενους και θέλησε να κάνει ακόμη πιο έντονη την άποψη της αφιερώνοντας στο μικρό κορίτσι… ένα στριπτίζ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εναντιώθηκαν στην κίνηση αυτή αφού δεν αρμόζει ο αισθησιακός χορός σε μία τόσο σοβαρή στιγμή ενώ άλλοι υποστήριξαν πως καλά έκανε αφού με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.

Το ερώτημα είναι αν το έκανε για ανθρωπιστικούς πράγματι λόγους ή για να τραβήξει την προσοχή από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εσύ τι πιστεύεις;

Φυσικά δεν είναι το πρώτο της στριπτιζ στην σκηνή! Δες βίντεο

Read More

And More