Ο παρουσιαστής που εμφανίστηκε ημίγυμνος στη σκηνή του Madwalk! Φωτογραφίες

Για όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στο Αθηνών Αρένα και να δουν από κοντά το πάντρεμα της μουσικής με την μόδα, ο γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο ήταν από τα τα highlights της βραδιάς. Εμείς, σου δίνουμε μία μικρή γεύση, πριν τον απολαύσεις στους τηλεοπτικούς σου δέκτες, από την μοναδική εμφάνιση του στη σκηνή του Madwalk. Κορίτσια, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος!

/

Ο Δημήτρης, που είχαμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο “Μες την καλή χαρά”, εμφανίστηκε σε ένα από τα live act και έκλεψε την παράσταση! Ημίγυμνος στο κέντρο της σκηνής, μέσα στους καπνούς πετούσε στον αέρα τη “μαγική” σκόνη κάνοντας το όλο θέαμα άκρως αισθησιακό!

/

Βέβαια, δεν ήταν αυτή η μοναδική φορά που τον είδαμε στη σκηνή του Madwalk. Kατά τη διάρκεια του live act της Δέσποινας Βανδή παρουσίασε τις νέες δημιουργίες του Έλληνα σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σκονοθέτης στο stage ήταν ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης.

/

Λίγες εβδομάδες μετά τη συμμετοχή του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου περπάτησε στο catwalk για τους οίκους Armani και Enrico Coveri ο Δημήτρης ανέβηκε ξανά σε ελληνική πασαρέλα κάνοντας κάτι το οποίο ενθουσίασε το κοινό.

/
Ο Δημήτρης στο κόκκινο χαλί πριν βγει για το διπλό του ρόλο στη σκηνή του Madwalk

Διάβασε εδώ όλα τα θέματα για το Madwalk 2013

Read More

And More