Shaya: Η σέξυ φωτογράφηση με μαγιό και τα κιλά που έχασε!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Shaya και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα 12 κιλά που έχει χάσει από την περίοδο που έγινε γνωστή ως μέλος των Ηi 5, για το φλερτ που δέχεται από άνδρες, τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί και τις ανήθικες προτάσεις.
Μιλώντας, αρχικά για τα κιλά που έχασε ανέφερε στο περιοδικό “ΟΚ!”: “Πολλές φορές έκανα διάφορες απερισκεψίες που δεν συνιστώ σε καμία γυναίκα να κάνει. Θυμάμαι να τρώω μόνο ένα μπολάκι σαλάτα την ημέρα, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να λιποθυμήσω από την πείνα… Όταν ήμουν στο Pop Stars ήμουν 70 κιλά. Τώρα είμαι 58. Αλλά τα έχασα σταδιακά, φροντίζοντας να συνδυάζω τη σωστή διατροφή με πολλή γυμναστική” και συμπλήρωσε: “Οι άντρες με προτιμούσαν όταν ήμουν παχουλή. Έχω καταλήξει, λοιπόν, ότι στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με καμπύλες. Δεν φαντάζεσαι πόσα φλερτ είχα όταν ήμουν εβδομήντα κιλά”.
Για την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Μάνο Θεοφίλου δήλωσε: “Δεν θα μπορούσα να δω ποτέ ερωτικά τον Μάνο Θεοφίλου. Δεν μπλέκω τις σχέσεις μου με τη δουλειά μου”.

/

Της έχουν γίνει “ανήθικες προτάσεις” όσο καιρό βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο;
“Ναι, μου έχουν γίνει ανήθικες προτάσεις. Ήμουν σε ένα ραντεβού με έναν μάνατζερ και εκεί που μου λέει Ενδιαφέρομαι να σε αναλάβω και πιστεύω ότι έχουμε πολύ μέλλον μαζί, επιχείρησε να με φιλήσει. Εννοείται ότι η κουβέντα μας έμεινε εκεί. Σηκώθηκα κι έφυγα”.

Τέλος, η Shaya εξομολογήθηκε πως της έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου.
“Μου έχουν κάνει τρεις προτάσεις γάμου μέχρι τώρα. Στην πρώτη απάντησα θετικά. Αλλά όταν συνειδητοποίησα τι μου συνέβαινε, γιατί ήμουν μόλις δεκαεπτά χρονών, το πήρα πίσω και του ζήτησα να χωρίσουμε. Η δεύτερη πρόταση έγινε όταν ήμουν είκοσι χρονών. Εκεί του εξήγησα ότι δεν είμαι έτοιμη για να παντρευτώ. Η τελευταία φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου ήταν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έγινε με επίσημο τρόπο, οπότε δεν χρειάστηκε να απαντήσω”.

/

Διάβασε περισσότερα στο “OK!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More