Ζ. Μακρυπούλια: Μαθαίνει να ανοίγει φύλλο στα Ιωάννινα! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ένα αξέχαστο ταξίδι έκανε το καλοκαίρι η Ζέτα Μακρυπούλια στην πανέμορφη ηπειρωτική πόλη! Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στα Ιωάννινα για τις ανάγκες της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν της Rexavsky, Φθινόπωρο Χειμώνας 2013-2014.

Μερικά από τα μέρη που έγινε η φωτογράφιση ήταν η λίμνη των Ιωαννίνων, το Αρχοντικό Τοσίτσα στο Μέτσοβο, η γέφυρα Κόκκορη και το νησί της κυρά – Φροσύνης αλλά και στα Ζαγοροχώρια.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Μέτσοβο η Ζέτα έμαθε να ανοίγει φύλλο για πίτες! Με τη βοήθεια των γυναικών της περιοχής έμαθε όλα τα μυστικά της ηπειρώτικης πίτας ενώ έψησε μαζί τους σε παραδοσιακό φούρνο.

Φυσικά, η πρωταγωνίστρια του “Sugar” δεν αρνήθηκε να ποζάρει για αναμνηστικές φωτογραφίες με τις ντόπιες κυρίες που φορούσαν παραδοσιακές στολές! Και αυτό ήταν μόνο μία πτυχή, από τις πολλές, του παραδιασκού μας πολιτισμού που προωθεί η συγκεκριμένη φωτογράφιση.

Με τη Ρούλα Ρέβη στον φωτογραφικό φακό και τον Γιάννη Μαρκετάκη στο make up και τα μαλλιά η Ζέτα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις ενώ ανέδειξε με το concept αυτό και τις ομορφιές του τόπου! Το TLIFE σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την προετοιμασία και τα παρασκήνια της φωτογράφισης…

Δες backstage φωτογραφίες!

Read More

And More