Ευγενία Μανωλίδου: Το πρώτο ραντεβού με τον Άδωνι και επιθυμία για ένα ακόμη παιδί!

Η παιδική της διαδρομή στη μουσική είχε σταθμούς στον Μπετόβεν, τον Σοπέν αλλά και τον Νίκο Καρβέλα και τον Στέφανο Κορκολή. Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για την μεγάλη της αγάπη την μουσική αλλά και για τα πρώτα της ραντεβού με τον Άδωνη Γεωργιάδη σε αρχαιολογικούς χώρους, την επιθυμία της να κρατήσει ένα ακόμη μωρό στην αγκαλιά της ενώ απαντά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Παραδέχεται ότι δεν έγινε ποτέ κομμάτι της τηλεόρασης και πιάνει τη μπαγκέτα της για να κάνει μία ακόμη μοναδική συναυλία σε λίγες μέρες! Η 38χρονη μουσικός και διευθύντρια ορχήστρας μιλάει για όλα αυτά στο περιοδικό OK! και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Η γνωριμία με τον Άδωνι
Η πρώτη μας συνάντηση έγινε το 2001 στο γραφείο του, όταν είχα ολοκληρώσει την ηχογράφηση ενός έργου μου με θέμα τους Ορφικούς ύμνους, που είχα παίξει στο Μέγαρο Μουσικής της Βιένης και ενδιαφερόμουν να ολοκληρώσει σε CD. Απευθύνθηκα λοιπόν σε εκείνον, γιατί θεωρούσα ότι το έργο μου θα έβρισκε μεγαλύτερα ανταπόκριση σε ένα βιβλιοπωλείο όπου θα πήγαινε κάποιος για να προμηθευτεί βιβλία για την αρχαία Ελλάδα, παρά σε ένα δισκοπωλείο… Ήμουν θαυμάστρια του Άδωνι πριν τον γνωρίσω…. Η συνεργασία μας πραγματοποιήθηκε τελικά το 2002 οπότε σε εκείνη την πρώτη συνάντηση είχαμε μείνει στα τυπικά. Ένα χρόνο μετά κι αφού εγώ είχα χωρίσει, αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, βγήκαμε κάποιες φορές και κάπως έτσι προέκυψε ο έρωτάς.

Το πρώτο τους ραντεβού

Ήταν σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά. Αλλά, παρόλο που μου πρότεινε να βγούμε, δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα γινόταν κάτι μεταξύ μας. Πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί.

Η επιθυμία για ένα ακόμα παιδί

Το έχω κουβεντιάσει με τα παιδιά και θα μου άρεσε πολύ να γίνω ξανά μητέρα. Μου αρέσουν τα παιδιά. Όλη η ενήλικη ζωή μου είναι γεμάτη μωρά. Τώρα που τα παιδιά μου μεγαλώνουν, έχει αρχίσει να μου λείπει το “μωρουδιακό” στοιχείο μέσα στο σπίτι. (γελάει)

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More