Ευγ. Μανωλίδου: “Θα σταματούσα την TV αν μου το ζητούσε ο Άδωνις!”

Για την οικογένιά της, τον αγαπημένο της σύζυγο και τις φήμες για εγκυμοσύνη, μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει “μαγέψει” το κοινό με το “Master Chef” έκανε την κριτική της στους κριτές του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στα πισώπλατα “μαχαιρώματα” της τηλεόρασης.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι μια γυναίκα που φαίνεται πως έχει καταφέρει να συνδυάσει την καριέρα στην τηλεόραση με τη ευτυχισμένη οικογένεια. Τι λέει όμως, η ίδια γι’ αυτό; “Είμαι μια μαμά, που απλώς εργάζεται για ένα διάστημα στην τηλεόραση. Κάνω ό,τι κάνουν όλες οι εργαζόμενες μαμάδες: φροντίζω το σπίτι μου, τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Ξεχωρίζω τις προτεραιότητές μου και όλα πάνε μια χαρά”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στην “Espresso”.
Η ίδια μιλά για τη σχέση της με τον Άδωνη Γεωργιάδη και αποκαλύπτει πως αν εκείνος της το ζητούσε θα σταματούσε την τηλεόραση. “Πάντα ήμουν δίπλα στον Άδωνη όταν με χρειαζόταν, όπως κι εκείνος. Θα ήταν πολύ υποκριτικό να το σταματήσω για οποιονδήποτε λόγο, από τη στιγμή που ο συζυγός μου θα με έχει ανάγκη. Η οικογενειά μου είναι πάνω απ’ όλα”, τονίζει και συμπληρώνει: “Αν ποτέ μου ζητήσει ο Άδωνις να σταματήσω την TV θα το κάνω ασυζητητί”.
Για τα σενάρια που την θέλουν να είναι έγκυος, εκείνη αναφέρει: “Δεν είμαι έγκυος! Είναι πολύ περίεργο τις τελευταίες μέρες με ρωτούν συνέχεια, σε σημείο που αναρωτιέμαι: “μα καλά τόσο πολύ πάχυνα στο παιχνίδι”. Σας λέω λοιπόν ότι δεν είμαι έγκυος”.

Ακόμη, στην ερώτηση αν έχει δεχτεί πισώπλατα “μαχαιρώματα” η ίδια δηλώνει: “Μόνο ένα; Πολλά! Από εμένα όμως, δεν έχει συζητηθεί τίποτα και αυτό είναι δείγμα τις επαγγελματικής μου συμπεριφοράς”. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πως την στενοχωρεί όταν την ακτηγορούν πως είναι αδίστακτη και “πατά επί πτωμάτων”. “Με εκνευρίζει όταν λένε ότι έχω τρομακτικές απαιτήσεις, οικονομικές, ότι επιβάλλω ή απολύω συνεργάτεςε, ότι τσακώνομαι, συμπεριφορά δηλαδή που δεν θα με άφηνε να επιβιώσω στο χώρο”, λέει η γνωστή παρουσιάστρια.
Τέλος, κρίνοντας τους τρεις κριτές του “Master chef”, η Ευγενία δηλώνει το εξής: “Είναι όλοι ένας και ένας. Ο Λευτέρης Λαζάρου είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, χαρισματικός και καταπληκτικός μάγειρας. Ο Γιάννης Λουκάκος είναι ο διανοούμενος της παρέας, με τρομερές γνώσεις στη μαγειρική και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι η ψυχή της παρέας και έχει καρδιά μικρού παιδιού”.

Read More

And More