Μ. Μπακοδήμου: Ο έρωτας είναι για να τον ζεις κι όχι για να τον διαφημίζεις!

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στην “Real life” μίλησε για την νέα της αγάπη, που δεν είναι άλλη από το Blog της, τον έρωτα, τον γάμο, τη ζήλεια και πολλά ακόμη!

Είναι ερωτευμένη;

“(γέλια) Δεν θα απαντήσω! Δεν μπαίνω σ’ αυτό. Δεν ενδιαφέρει κανέναν. Τέλος πάντων, ο κύκλος μου είναι πολύ πιο περιορισμένος από το πανελλήνιο. Τα προσωπικά μου τα κρατάω προστατευμένα. Πιστεύω πως ο έρωτας είναι για να τον ζεις κι όχι για να τον διαφημίζεις. Εγώ δεν τα κρύβω, απλώς δεν κυκλοφορώ σε χώρους όπου θα μπορούσε ο καθένας να βρει στοιχεία. Δεν θα έδινα ποτέ μια συνέντευξη που θα έλεγα “ο έρωτάς μου είναι αυτός”.”.

Θα την παντρέψουμε;

“Θέλετε πολύ; Αν μου κάνετε προξενιό κάποιον καλό, να το συζητήσουμε! Θα σε απογοητεύσω όμως, οπότε μην αρχίσεις να ράβεσαι για τον γάμο μου γιατί και να παντρευτώ θα είναι πολύ κλειστός. Όμως, δεν είναι στα πλάνα μου.”.

Θα ήθελε να βάλει νυφικό;

“Όχι, ξερνάω! Δεν υπάρχει μεγαλύτερο άγχος από την τελτή, το πάρτι, τους συγγενείς, τους φίλους, τις προσκλήσεις. Δεν το θέλω αυτό το πράγμα, το σιχαίνομαι.”.

Ζηλεύει;

“Ναι, όχι τρελά. Μπορεί να υπάρχουν περίοδοι που να μην κοιτάω καν. Όταν έχεις εμπιστοσύνη σε κάποιον που είσαι μαζί, δεν είσαι και στην τσίτα.”.

Υπάρχουν τρόποι να κρατήσεις έναν άντρα;

“Για να κρατηθεί μια σχέση, πρέπει να δίνει χώρο ο ένας στον άλλο και να υπάρχει σεβασμός μέσα στο ζευγάρι. Το πιο βασανιστικό κομμάτι των ανθρώπων, μετά τα οικονομικά τους, είναι οι σχέσεις. Οι άνδρες έχουν αρχίσει να συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που ούτε κι οι ίδιοι καταλαβαίνουν.”.

Ένα τρίτο παιδί είναι στα σχέδιά της;

“Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Θα μπορούσα και να κάνω και να υιοθετήσω, αλλά έτσι όπως είναι σ’ αυτή τη φάση η ζωή μου, δεν έχω χρόνο να το μεγαλώσω και να το χαρώ. Αργότερα, που μπορεί να έχω τον χρόνο, μπορεί να μην μπορώ. Πάντως, αν τύχαινε θα ήταν καλοδεχούμενο!”.

Read More

And More