Μ. Μπεκατώρου – Α. Αλεβιζόπουλος: Παντού μαζί κι αγαπημένοι!

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της μικρής οθόνης. Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για Σπέτσες – όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα – πήγε για ψώνια στην Κηφισιά με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό “Hello”, επισκέφθηκε κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ, δοκίμασε αρκετά μαντίλια και ρούχα σε έντονα χρώματα. Επιπλέον, οι δυο τους μπήκαν σε κατάστημα οπτικών, ενώ δεν παρέλειψαν να πιουν έναν καφέ στον ήλιο.

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να είναι συνεχώς ο ένας με τον άλλον. Η παρουσιάστρια έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις της πως περνάνε πολύ όμορφα μαζί και χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου. Η Μαρία και ο Αντώνης επιλέγουν να είναι παντού μαζί και να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον σε κάθε δημόσια εμφάνιση.

Μαζί σε πρεμιέρες, στη νυχτερινή διασκέδαση, στις βόλτες για ψώνια…

Πάντως, αυτό το Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να το περάσουν στην Κεφαλονιά! Μάλιστα, η Μαρία ανέβασε και photo στο Twitter με τον Μακρύ Γυαλό

Και έγραψε…

Read More

And More