Μ. Χρουσαλά: Η σέξι φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν!

Έχει αφήσει πίσω της το χώρο του μόντελινγκ αλλά αρκετά συχνά η Μαριέττα Χρουσαλά μπαίνει σε ρόλο μοντέλου! Είτε για να ποζάρει για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού είτε για τις ανάγκες κάποιας νέας συλλογής με σανδάλια. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα είναι αυτό που έχει απορροφήσει όλο το χρόνο της και το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό!

Όταν λοιπόν η Μεριέττα δεν βρίσκεται στο σπίτι φροντίζοντας την κόρη της Μαργκώ και τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, ασχολείται με την προώθηση της νέας κολεξιόν της. Πριν λίγες μέρες, σου δώσαμε μία γεύση από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης που κράτησε περίπου 8 ώρες. Αυτή τη φορά σου παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες!

Η Μαριέττα, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης της συλλογής, ποζάρει με σέξι μαγιό σε styling του Αντώνη Βοεράκου και make up και μαλλιά του Δημήτρη Σταματίου. “Κάναμε ενα make up με έμφαση στα μάτια της ώστε να φανεί και το υπέροχο χρώμα των ματιών της. Τα χείλη τα κρατήσαμε στην φυσική του απόχρωση“, εξηγεί στο TLIFE ο Δημήτρης.

Πέρυσι, την είδαμε να ταξιδεύει στην εξωτική Ανγκουίλα της Καραϊβικής αλλά φέτος φωτογραφήθηκε για την καμπάνια της καλοκαιρινής κολεξιόν σε φωτογραφικό στούντιο στη Δάφνη, από τον φακό του Κώστα Αυγούλη.

Όσο για τα κομμάτια αυτής της συλλογής, πρόκειται για δικές της ιδέες όπου προσπαθεί να συνδυάσει όλες τις τάσεις και να είναι για όλα τα γούστα. Η ίδια ταξιδεύει συχνά μέσα στη χρονιά για να είανι ενημερωμένη για για τα πάντα, από τα υλικά μέχρι και τα χρώματα.

Read More

And More