Μ. Χρουσαλά: Μιλάει πρώτη φορά για το πάρτι στο “Αβέρωφ”!

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει επιλέξει να αφιερώνει τον χρόνο της αποκλειστικά στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και την 15 μηνών κόρη τους Μάργκω. Το μόνο που την αποσπά από αυτό είναι η επαγγλεματική της δραστηριότητα με τα σανδάλια, τα οποία φέτος το καλοκαίρι κατακτούν τη Νέα Υόρκη. Έχουν περάσει όμως πια οι εποχές που η όμορφη μανούλα περνούσε ολόκληρα 24ωρα σε ένα κανάλι. Ακόμα και οι συνεντεύξεις της, είτε τηλεοπτικές είτε σε περιοδικά, είναι σπάνιες. Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν φωτογραφίζεται για το περιοδικό YOU και μιλά στην Τίνα Μεσαροπούλου για όλα.

Η ζωή σου πώς είναι χωρίς τηλεόραση; Πώς περνάς ένα 24ωρο;
Προσπαθώ να αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στη μικρή. Εξάλλου, είναι πολύ ωραίο το παιδί να κάνει πράγματα με τους γονείς. Επειδή είναι ακόμα μωράκι και κοιμάται συχνά έχω χρόνο για να κάνω διάφορα πράγματα: Να ψωνίσω για το σπίτι, να κοιτάξω λίγο τη δουλειά μου – η οποία ευτυχώς είναι εποχική. Κάθε πράγμα πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Αυτή τη στιγμή έχουμε μπει σε έναν άλλο ρυθμό. Η οικογένειά μας είναι πάνω απ’ όλα.

Θα ήθελες ένα δεύτερο παιδί;
Εννοείται. Είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο αυτό. Άλλωστε και η μικρή όταν δει άλλα παιδάκια τρελαίνεται…

Αγόρι ή κορίτσι;
Ένα κι ένα θα ήταν ωραίος συνδυασμός!

Σαν μητέρα πώς είσαι;
Μου λένε ότι είμαι άνετη. Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Δεν είμαι πολύ φοβισμένη μαμά. Είμαστε με τον σύζυγό μου χαλαροί ως γονείς.

Αλήθεια γιατί ποτέ δεν έχεις μιλήσει για τα γεγονότα στο «Αβέρωφ»;
Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να ζήσω κάτι τόσο σκληρό, το έζησα κι αυτό. Κρατάω γενικά μόνο τα καλά της υπόθεσης αυτής γιατί είμαι άνθρωπος που δεν έχω κακίες ούτε τα κρατάω μέσα μου, ούτε θέλω να εκδικηθώ. Δεν μεγάλωσα έτσι, ούτε με ενδιαφέρει να γίνω έτσι. Έγινε, το αφήνω πίσω, ούτε ποτέ μίλησα, ούτε αναφέρθηκα κι ούτε πρόκειται να το κάνω. Πρώτον, επειδή δεν το έκανα τότε, δεν θα το κάνω μετά από τόσα χρόνια και δεύτερον, γιατί ποτέ δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει λόγος.

Ήταν εκείνη από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή σου;

Δεν θα πω από τις δυσκολότερες γιατί έχω ζήσει και πιο δύσκολες και πιο ουσιαστικές κι αν βγει κανείς από τον μάταιο αυτό κόσμο της τηλεόρασης καταλαβαίνει ότι υπάρχουν και πιο σοβαρά πράγματα από το να μη σου απαντάει ένας καλεσμένος στο τηλέφωνο! Πλέον δεν αφήνω τον εαυτό μου να στενοχωριέται με τέτοια ανούσια πράγματα γιατί η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή.

Η τηλεόραση σού λείπει;
Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου λείπει γιατί για τρία-τέσσερα χρόνια ήταν η καθημερινότητά μου. Και ξέρουμε πως είναι όλο αυτό. Αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή μου και ενδεχομένως να μη χωρούσε πια η τηλεόραση. Ίσως να μην έκανα κάτι καλά αν έπρεπε να τα χωρέσω και τα δύο.

Θα ήθελες να επιστρέψεις;
Αν θα επέστρεφα θα ήθελα να κάνω κάτι που να μπορώ να συνδυάσω καλά τη μητρότητα με τη δουλειά μου. Αν δεν μπορούσα, δεν θα αισθανόμουν εγώ καλά. Κι επειδή πλέον έχουμε καταφέρει να βάλουμε τη ζωή μας σε μια ισορροπία δεν θα ήθελα να κάνω πράγματα που θα με στενοχωρούσαν ψυχολογικά. Είναι πολύ σημαντικό να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφφορεί

Read More

And More