Mario Testino: Η άφιξη του διεθνούς φήμης φωτογράφου στη Μύκονο και η συνάντηση με τη Δούκισσα Νομικού!

Στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Mario Testino και έχει ήδη μαγευτεί από τις ομορφιές της χώρας μας. Το νησί των Ανέμων αποτελεί hot προορισμό για πολλούς καλλιτέχνες του εξωτερικού αλλά ο Αμερικανός φωτογράφος δεν το επισκέφτηκε απλά για διακοπές.

Ετοιμάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, φωτογράφιση για το γαλλικό περιοδικό Vogue, που μας αποδεικνύει για ακόμη μία φορά, έμπρακτα, την αγάπη του για τη χώρα μας. (Θυμήσου εδώ τι προτεινε στους αναγνώστες της για τη στήριξη της Ελλάδας)Το συγκεκριμένο τεύχος αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.

Ανάμεσα στις συναντήσεις που είχε στο κοσμοπολίτικο νησί ήταν και αυτή με τη Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε μαζί του και ανέβασε στη συνέχεια τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram χαρακτηρίζοντάς τον “best of the best”.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε κι άλλες συναντήσεις με ανθρώπους από τον χώρο της μόδας. Ο σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και η συνεργάτιδά του Κατερίνα Γκούμα είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, στην περιοχή Ελιά.


Ένα από τα σημεία που σίγουρα λάτρεψε ο Testino στο κυκλαδίτικο νησί ήταν και η Πλατεία Ανω Μεράς όπου πραγματοποιήθηκε μέρος της φωτογράφισης.

Ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και οι συνεργάτες τους είχαν την ευκαιρία να γευτούν θαλασσινές στο νέο αγαπημένο στέκι της Μυκόνου, το”Τσαφ”. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ενθουσιάστικαν με όσα έφαγαν!


Στο ίδιο εστιατόριο έγιναν και κάποιες από τις λήψεις από όπου σου εξασφαλίσαμε αποκλειστικό backstage! Στην παρακάτω φωτογραφία, ο Mario Testino κοιτάει με τους συνεργάτες του τις φωτογραφίες που τράβηξε…

Εκτός από το φαγητό, τα φυσικά τοπία και τις παραλίες του νησιού (αφού έκανε shooting και στην Ψαρρού) πήρε μία γεύση και από τη βραδινή ζωή του!

Read More

And More