Με ποια star του Hollywood είναι κολλητή η Μαρί Σαντάλ;

Είναι κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν για την Μαρί Σαντάλ, καθώς η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου φροντίζει να μην το βροντοφωνάζει. Η Μαρί Σαντάλ εδώ και πολλά χρόνια έχει αναπτύξει στενή φιλία με διάσημη star του Hollywood και μάλιστα, πρώτης γραμμής. Και κάτι ακόμη: οι δύο κυρίες έχουν πάει μαζί σε τελετή βραβείων Όσκαρ.

Ο λόγος για την Gwyneth Paltrow η οποία συνάντησε την αγαπημένη της φίλη πολύ πρόσφατα όταν και οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο The Arts Club.

Η ηθοποιός διαθέτει διαμέρισμα στην βρετανική πρωτεύουσα και όταν της το επιτρέπουν οι συνθήκες το επισκέπτεται συχνά προκειμένου να συναντήσει κάποιους καλούς της φίλους. Ωστόσο, αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το party που δόθηκε από την εταιρία δερμάτινων αξεσουάρ Coach προς τιμήν της Gwyneth (η ίδια έγινε πρόσφατα μούσα του οίκου και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας της εταιρίας).

Στο party αυτό παρευρέθηκε φυσικά η Μαρί Σαντάλ αλλά και πολλοί ακόμη επώνυμοι καλεσμένοι όπως η πριγκίπισσα Ροζάριο της Βουλγαρίας και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σύζυγος της Πάλτροου, Κρις Μάρτιν, τραγουδιστής του συγκροτήματος Coldplay.

Οι δύο φίλες ήταν εκθαμβωτικές και πολύ chic. Η Gwyneth φορούσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με όμορφα ψηλοτάκουνα peep toe ενώ η Μαρί Σαντάλ, την οποία τα διεθνή μέσα την χαρακτηρίζουν ως μια από τις κομψότερες παρουσίες, επέλεξε μαύρο adrogyne παντελόνι και λευκό πουκάμισο.


Στο ίδιο event παρευρέθηκε και ο διεθνούς φήμης φωτογράφος, Mario Testino.

Read More

And More