Κώστας Μαρτάκης: “Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον”

Ο Κώστας Μαρτάκης που αυτή την περίοδο ασχολείται με την προώθηση του νέου του album και παράλληλα τον απολαμβάνουμε στη συμμετοχή του στο show Your Face Sounds Familiar έδωσε συνέντευξη στο TV Glam
και απέδειξε οτι είναι κάτι παραπάνω από ένα όμορφο πρόσωπο της showbiz.

Πως είναι να υποδύεσαι μια γυναίκα;
Είναι πολύ περίεργο για ένα καλλιτέχνη να βγει και να τραγουδήσει ως γυναίκα. Η δυσκολία δεν αφορά μόνο στο φωνητικό κομμάτι αλλά και στην κινησιολογία και το ντύσιμο. Αυτό που κάνουμε στο show δεν είναι μίμηση αλλά ενσάρκωση, οπότε εκείνη η στιγμή δεν είμαι ο Κώστας Μαρτάκης που απλά υποδύεται κάποιον άλλο, αλλά η Μαρινέλλα, η Μαράια Κάρει, ο Λένι Κράβιτς.

Dancing With The Stars, Your Face Sounds Familiar. Tι άλλο θα κάνεις;
Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης, τι να κάνω…Μέσα από αυτά τα show συμμετέχω σε μεγάλες παραγωγές και παράλληλα ανακαλύπτω και κομμάτια του εαυτού μου που δεν ήξερα οτι υπάρχουν. Χορεύω, μεταμφιέζομαι, υποκρίνομαι. Ο,τι κάνω το κάνω για μένα. Τσαλακώνω την εικόνα μου, ειδικά σε αυτό το παιχνίδι και μου αρέσει.

Τελικά Κώστα είσαι μεγάλο ταλέντο.
Μεγάλο ταλέντο, μεγάλο νούμερο, πες το όπως θες…

Eίσαι νούμερο;
Πάντα ήμουν! (γέλια) Απλά στις αρχές, δε γνώριζα αυτό το χώρο και προστατευόμουν με το να μη μιλάω και να μην εκτίθεμαι στα Μέσα. Αν ρωτήσεις όμως τους ανθρώπους που με ξέρουν από παλιά, θα σου πουν οτι είμαι μεγάλο νούμερο!

Εχεις βαρεθεί καθόλου την εικόνα σου;
Ναι, όπως σου είπα και πριν, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που που πήγα στο παιχνίδι. ηθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου. Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον. Εχω φτάσει 29 ετών, δε μπορώ να έχω ακόμα αυτό τον τίτλο.

Ο Τζον Τζον αγαπούσε τη Μπι Μπι Μπο και το δήλωνε δημόσια, ο Κώστας Μαρτάκης από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική του ζωή επτασφράγιστο μυστικό.
Νομίζω οτι τα έχω καταφέρει πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δε θέλω ο κόσμος να με μάθει μέσα από τις σχέσεις μου ή από το που συχνάζω. Ισως δεν έχω ζήσει ακόμα κάτι τόσο δυνατό για να βγω να το βροντοφωνάξω

Read More

And More