Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.08.2013 | 11:37

Δ. Ματσoύκα: "Δεν κυνήγησα το χρήμα θέλω να αμείβομαι όταν δουλεύω"

Δ. Ματσoύκα: Δεν κυνήγησα το χρήμα θέλω να αμείβομαι όταν δουλεύω
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Δημήτρα Ματσούκα δίνει σπάνια συνεντεύξεις όταν το κάνει όμως είναι απόλυτα ειλικρινής. Αυτή τη φορά, με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλειά,  μιλάει στο Αχελώος tv και στο Μάκη Μάκκα για την υποκριτική, τις δουλειές που έχει κάνει στο θέατρο και την τηλεόραση, για την προσωπική της ζωή και τον έρωτα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση αλλά και πως την βιώνει η ίδια

Για το ότι δεν αγοράζει περιοδικά και εφημερίδες και ούτε ψάχνει το τι γράφεται για εκείνη στο διαδίκτυο
Αντιμετωπίζω με μηδέν σφυγμό αυτά που γράφονται για μένα. Αυτό με βολεύει. Είμαι και φυγόπονος άνθρωπος γενικά. Δεν μου αρέσει η στενοχώρια καθόλου. Είναι η άμυνα για να επιβιώσω. Αποφεύγω να παίρνω όλα αυτά τα έντυπα. Δεν γκουγκλάρω το όνομα μου, για να μην βλέπω πράγματα που με κάνουν να στεναχωριέμαι. Οπότε, δεν έχω επαφή με όλα αυτά. Μου μεταφέρουν φίλοι και γνωστοί τι γράφεται για μένα αλλά δεν ασχολούμαι. Αμύνομαι απέναντι στην κακία και στην αγένεια. Υπάρχουν άνθρωποι που τα χειρίζονται, εγώ όχι.

Για το αν αντιμετώπισε δυσκολίες στα επαγγελματικά
Προσωπικά έγινα ηθοποιός για να μεταφέρω σπουδαία κείμενα. Είμαι ευτυχής που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έχω δουλειά, δεδομένου ότι εγώ ζω από την δουλειά μου, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Με τρώει συνέχεια η αγωνιά να κάνω αυτά που θέλω. Σαν νέος άνθρωπος δημιουργικός οφείλω στον εαυτό μου και στο ταλέντο που διαθέτω να κάνω οτιδήποτε μπορώ και να μην συμβιβαστώ με αυτά που οι άλλοι καθορίζουν για μένα.

Για τον έρωτα
Ο έρωτας είναι το παν στην ζωή. Είναι μια παρηγοριά σε αυτά που ζούμε. Είναι μια καλή εξάρτηση εάν τύχεις σε μια αμοιβαία ιστορία. Δεν κυνηγώ τίποτα ονειρεύομαι πράγματα και όταν προκύπτουν προσπαθώ να τα απολαύσω. Δεν είμαι άνθρωπος που εκβιάζω.

Για την οικονομική κρίση αλλά και πως την βιώνει η ίδια
Το κοινωνικό κλίμα είναι αποθαρρυντικό, είναι διάχυτη η ατμόσφαιρα ήττας και απογοήτευσης και εάν ενημερώνομαι καλά αυτά που έρχονται είναι ακόμη χειροτέρα. Δεν κυνήγησα το χρήμα θέλω να αμείβομαι όταν δουλεύω. Δεν υπήρξα ποτέ φιλοχρήματη. Πάντα ήξερα ότι μπορώ εύκολα να ζήσω με πολλά ή λίγα χρήματα. Εγώ το παίζω τρελή έτσι το αντιμετωπίζω. Προσπαθώ να λύσω τις προσωπικές μου εκκρεμότητες και προσπαθώ σκληρά.

Δες και το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10