Γιώργος Μαζωνάκης: Οι αποκαλύψεις που κάνει για τη σεξουαλική του ζωή!

O ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης ποζάρει και μιλάει στο περιοδικό HELLO! για την νέα του συνεργασία με τον Κωσταντίνο Ρήγο, για τις σχέσεις, τα πάθη και το σεξ. Φέτος, θα εμφανίζεται και στο θέατρο αφού θα υποδύεται τον αφηγητή στο “Rocky Horror Show”.

/

Σε τι φάση σας πετυχαίνουμε σήμερα;
Το ευχαριστιέμαι πολύ! Δεν αισθάνομαι κουρασμένος, αφού δεν έχω νυχτερινές υποχρεώσεις. Σε τέτοιες δουλειές, όμως, όπως το Rocky Horror Show σημασία έχουν και οι συνεργάτες σου. Όταν είναι ευχάριστοι, τότε και αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο και σίγουρα αυτό που θέλεις.

Εκείνοι που σας γνωρίζουν καλά θεωρούσαν ότι ήταν θέμα χρόνου η εμφάνιση σας σε μιούζικαλ. Γιατί αποφασίσατε να το κάνετε τώρα;
Γιατί κάθε πράγμα έρχεται την ώρα που πρέπει. Επίσης, Ο ρόλος που παίζω στο θέατρο φέτος δεν έχει να κάνει με το τραγούδι – υποδύομαι τον αφηγητή, κάτι που δεν απαιτεί σημαντικές υποκριτικές ικανότητες. Στο τέλος της παράστασης λέω κι ένα τραγούδι αλλά, όπως σας είπα, άλλος είναι ο ρόλος μου. Η πρόταση μου έγινε απ;o τον στενό συνεργάτη μου, Κωνσταντίνο Ρήγο, που τη σκηνοθετεί. Όλα είναι θέμα συγκυρίας. Aν μου γινόταν η πρόταση από κάποιον άλλο, μπορεί να το είχα σκεφτεί και αρνητικά.

Ισχύει ότι η πρώτη σκέψη ήταν να αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, του τραβεστί;
Δεν είχε αποφασιστεί να τον υποδυθώ, ήταν απλώς μια πρώτη σκέψη.

/

Στο εξωτερικό ανέβηκε πολύ τολμηρά με τις σκηνές σεξ να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως.
Η τέχνη δεν έχει φραγμούς και αλίμονο αν είχε, θα ήταν κάτι άλλο. Δε διεκδικώ κανένα ρόλο ειδικού για αυτά τα θέματα, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω πως αυτά τα ζητήματα στις σύγχρονες κοινωνίες έχουν λυθεί από χρόνια.

Το έργο μιλά και για πάθη. Ποια είναι η σχέση σας πλέον με τα δικά σας πάθη;
Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά πράγματα κι έχει δηλώσει άλλα τόσα για τα πάθη του. Καμιά φορά το κάνω και σαν είδος ψυχανάλυσης ή και ξορκισμού. Συμφιλιωνόμαστε με τα πάθη μας και προχωράμε. Ποιος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει πάθη δηλαδή;

Θα λέγατε ότι η καριέρα σας είναι θέμα τύχης ή επιλογών;
Την τύχη την επικαλούμαστε συνήθως για να κρύψουμε τις αδυναμίες μας. Είναι ένα ωραιότατο αμπαλαρισμένο ψέμα, μαζί με χιλιάδες άλλα που λέμε στους εαυτούς μας. Πιστεύω ότι έκανα αυτό που ήθελα πάρα πολύ. Από κει και πέρα, χρειάζεσαι να σκέφτεσαι, να κρίνεις, να συνεργάζεσαι… Αν νομίζεις ότι κάποια στιγμή έπιασες τον τράγο από τα κέρατα το μόνο που θα κάνεις είναι να σπάσεις τα μούτρα σου. Μαθητής υπήρξα, μαθητής παραμένω και καμιά φορά μετεξεταστέος.

Είστε σε σχέση;
Και να είμαι δεν θα σας το πω. Προτιμώ τα αυστηρά προσωπικά να μένουν εν οίκω.

/

Πως ορίζεται μια σχέση;
Η σχέση για μένα ορίζεται στο θέμα της εμπιστοσύνης, της αγάπης, της κατανόησης, της εξέλιξης, του έρωτα, του σεξ.

Τι ρόλο παίζει το σεξ στην ζωή σας;
Νομίζω ότι είναι αρκετά υπερεκτιμημένο.

Είστε χορτασμένος δηλαδή;
Χορταίνεται το σεξ; Είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται. Μου το έχουν τεκμηριώσει επιστήμονες γιατροί αυτό, όταν θέλησα να το ερευνήσω. Είχα και διάφορα ενοχικά θέματα γι αυτό το πράγμα. Γιατί να υπάρχει; Γιατί να το θέλουμε κάποιες φορές τόσο πολύ; Τόσα γιατί.

/

Με τα χρήματα έχετε καλή σχέση;
Αρκετά καλή.

Αν σταματούσατε τώρα την δουλειά σας, θα μπορούσατε να ζήσετε με όσα έχετε αποταμιεύσει;
Όχι βέβαια.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό HELLO! που κυκλοφορεί

Read More

And More