Το νέο αίνιγμα της Ελεονώρας Μελέτη!

Ένα ακόμη αίνιγμα στους φίλους της στο twitter φαίνεται πως έβαλε η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό μιλά με γρίφους, άφησε για ακόμη μια φορά τη φαντασία των θαυμαστών της να καλπάσει…

Μετά τα όλο μυστήριο σχόλιά της για το καινούριο της λουκ έρχεται ένας ακόμη γρίφος που μας βάζει σε σκέψεις.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Η Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγες ημέρες άρχισε να κάνει περίεργες αναρτήσεις στο twitter της, αινιγματικές θα λέγαμε, αναφορικά με το νέο της λουκ, ώσπου την Πέμπτη αποκαλύφθηκε ότι αναφέρονταν στα κόκκινα κοντά μαλλιά της!

Η ίδια μάλιστα, με πολύ χιούμορ, ανέβασε στο twitter της κι ένα αρκετά αστείο σχόλιο που αναφέρεται στο νέο χρώμα τους και την αντιμετώπιση που έχει από τους οπαδούς των ελληνικών ομάδων…

Επιπλέον, μπαίνοντας στο σπίτι της για τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής της κι έχοντας πια τη νέα της κόμμωση, δεν την αναγνώρισε ούτε η μητέρα της, Μαρία, παρά μόνο όταν η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε. ”Είσαι ίδια η Ριάνα! Τώρα έγινε απόλυτα ροκ. Δηλαδή, αυτό που πραγματικά είναι”, είπε χαρακτηριστικά για την κόρη της.

Ενώ η Ελεονώρα εξήγησε: ”Πάντα κάνω μια αλλαγή στο στυλ μου και κυρίως στα μαλλιά μου… Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα για άλλη μια φορά το μακρύ μαλλί. Τελικά είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε κι έτσι σήμερα το πρωί το έκοψε και το έβαψα κόκκινο. Το μακρύ μαλλί το ένιωθα κάπως ξένο, οπότε προχώρησα σε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα. Το κόκκινο μου αρέσει πολύ!”.

Όσο για χθες, η γνωστή παρουσιάστρια επανήλθε, γράφοντας το εξής: “Ορκίζομαι ότι σήμερα θα πάω” και πρόσθεσε: “Όλο λέω θα το κόψω κι όλο…”

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν σε τι αναφερόταν, αλλά τελικά η φωτογραφία μίλησε από μόνη της…

Read More

And More