Ε. Μελέτη: “Προσέχω για να μην μου προκύψει μία εγκυμοσύνη”

Για την περίοδο που έκανε τον “Πρωινό καφέ”, τη μεσημεριανή ζώνη, την κατάθλιψη και το κλίμα που επικρατεί στην τηλεόραση μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ναταλία Γερμανού αλλά και για πολύ πιο προσωπικά ζητήματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα τρία δύσκολα χρόνια που πέρασε στον Ant1, χωρίς όμως να μετανιώνει για την πρωινή εκπομπή.

Μιλώντας για τον “Πρωινό καφέ” η Ελεονώρα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν ήθελα να κάνω τον “Πρωινό καφέ”. Αλλά μου το πρότειναν και μου είπαν ότι δεν λες ποτέ “όχι” όταν σου πουν “ναι”. Πάντως δεν το μετάνοιωσα που έκανα τον “Καφέ”, τώρα δεν θα το έκανα”.
Παράλληλα, η ίδια μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που είχε δεχτεί τότε. “Ήταν πολύ δύσκολα. Πέρασα τρία τραγικά χρόνια σε προσωπικό επίπεδο. Είχα εγκαταλείψει την εμφάνισή μου, δεν ήθελα να φροντίζω τον εαυτό μου αρρώστησα στο τέλος. Ήθελα να είμαι μόνη, οι σχέσεις μου είχαν περάσει δυσκολίες πρέπει να πέρασα και μια ψιλοκατάθλιψη, δεν ήθελα να βγαίνω…”
Για τους ανθρώπους του Ant1 αποκάλυψε: “Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 που έπρεπε να με στηρίξουν δεν με στήριξαν. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα”.
Όσον αφορά τη συνεργασία με το Star δήλωσε: “Χρωστάω πολλά στον Σταμάτη Μαλέλη. Ισχύει ότι μου είχε γίνει πρόταση για το μεσημεριανό. Τη φετινή περίοδο δεν έχω συζητήσει τίποτα. Είμαι πρωί και θέλω να μείνω πρωί”.

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί στο άμεσο μέλλον, ξεκαθάρισε: “Θα ήθελα να μου συμβεί στα επόμενα χρόνια. Να μου συμβεί όμως, όχι να το προσπαθήσω… Αν μου προέκυπτε μια εγκυμοσύνη και δεν ήταν κατάλληλος ο σύντροφος; Κάποιοι είναι κατάλληλοι μόνο για να περνάς καλά. Προσέχω να μην μου προκύψει!”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More