Σαλος στο Hollywood! Είναι ο Mel Gibson ο πατέρας των παιδιών της Jodie Foster;

Ο διάσημος ηθοποιός θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας των δυο παιδιών της Jodie Foster, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα. Όλα ξεκίνησαν με τον λόγο της ηθοποιού στις Χρυσές Σφαίρες.

Στην λαμπερή εκδήλωση παραδέχτηκε την ομοφυλοφιλία της, μίλησε για την επί χρόνια σύντροφό της Cydney Bernard αλλά αναφέρθηκε και στον καλό της φίλο Mel Gibson και είπε ότι χάρη σ’ εκείνον έχει κερδίσει βραβείο επιτεύγματος ζωής!

Happy

Η 50χρονη ηθοποιός κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Mel Gibson και τους δύο γιους της, τον 14χρονο Charles και τον 12χρονο Kit.

Emotional:

Oι δύο τους είναι πάρα πολλά χρόνια στενοί φίλοι και η Jodie είναι από τους λίγους ανθρώπους που στάθηκαν στον Mel όσο είχε προβλήματα με την πρώην σύζυγό του Oksana Grigorieva και μητέρα του τελευταίου του παιδιού.

Go

Οι ισχυρισμοί ότι είναι πατέρας των παιδιών της ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα της New York Post, με έναν ειδικό να περιγράφει πως μοιάζουν πολύ μαζί του απλά εκείνα είναι λίγο πιο ξανθά.

Love

Τα ίδια τα παιδιά δεν γνωρίζουν τον πραγματικό τους πατέρα αλλά ακούγεται πως η Jodie Foster τους έχει υποσχεθεί να τους το πει στα 21α γενέθλιά τους.

Firm

Read More

And More