Ε. Μενεγάκη:Οι πρώτες φωτογραφίες από τις διακοπές της!

Η εκπομπή τελείωσε και η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε πλέον τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια ανανέωσε το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για το Σεπτέμβριο και ετοίμασε τις αποσκευές της για τον αγαπημένο της προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου.

Λίγο πριν φύγει, έκανε τα ψώνια της Κηφισιά όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του OK!. Η Ελένη δεν ξεχνά τις αγαπημένες της συνήθειες.

Τώρα, που βρίσκεται στο νησί του αγαπημένου της Μάκη Παντζόπουλου απολαμβάνει την θάλασσα και τον ήλιο. Καλοκαίρι χωρίς βουτιές στη θάλασσα δεν είναι καλοκαίρι για την παρουσιάστρια η οποία έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά νησιά.

Πράγμα που απέδειξε και μέσα από το twitter της, τη νέα της αγαπημένη συνήθεια. Η Ελένη ανέβασε πρώτα μια φωτογραφία από την παραλία που κάνει τα μπάνια της σχολιάζοντας την ομορφια της χώρας μας.

Λίγες ώρες μετά ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία με την ίδια να ατενίζει τη θάλασσα, γράφοντας:” Εγώ εδώ! Εσείς που είστε; Στείλτε φωτο και σεις! Φιλάκια”

Αργά το απόγευμα έφυγε από την παραλία η όμορφη Ελένη. “Τελευταία βουτιά της μέρας! Νομίζω πως τώρα είναι η καλύτερη ώρα! Η παράλια είναι όλη δικιά μου..σας φιλώ παρεάκι μου!”, έγραψε στο twitter της.

Read More

And More