Ε. Μενεγάκη: Ενισχύει την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού! Δες πού βρέθηκε χθες

Στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε λίγο μετά την εκπομπή της στον Alpha, η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε για μια ακόμη φορά την ευαίσθητη πλευρά της και συμμετείχε στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

/

Το TLIFE την συνάντησε στα καταστήματα attica, όπου η Estee Lauder Hellas και ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη φετινή εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο.
Στο πάνελ της συνέντευξης συμμετείχαν η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής κα Γαβριηλίδου, η διευθύντρια της Estee Lauder Hellas κα Θεμελή, ο Δούκας Χατζηδούκας, αλλά και η Ελένη Μενεγάκη ως το κεντρικό πρόσωπο της φετινής καμπάνιας για τα Pink Ribbon 2012 του γνωστού σχεδιαστή.

/

Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκδήλωση φορώντας ένα μπλε φόρεμα και μαύρες γόβες και ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή και ευδιάθετη. Αφού φόρεσε στην είσοδο το ροζ κορδελάκι της εκστρατείας βρέθηκε στο χώρο της εκδήλωσης και πήρε τη θέση της στο πάνελ, δίπλα στον Δούκα Χατζηδούκα.
Δες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More