Τα δάκρυα της Μαρίας Μενούνος μπροστά στην κάμερα!

Η γνωστή ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια βρέθηκε στην Ελλάδα με την αφορμή των Special Olympics, μιας και θα ήταν η παρουσιάστρια της τελετής έναρξης. Μάλιστα, παρουσίασε και το καινούριο της βιβλίο, το The everygirl’s guide to live” τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας θερμή ανταποκριση από το κοινό.

Η Μαρία ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αμερική αλλά το ελληνικό στοιχείο είναι βαθιά ριζωμένο μέσα της. Πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής από όσα είδε απο κοντά όσα συμβαίνουν σε πολιτικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο στη χώρα μας αυτές τις μέρες.

Οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις που την έφεραν στην Ελλάδα συνέπεσαν με μία πάρα πολύ άσχημη περίοδο και η ίδια δακρύζει μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τη δοκιμασία που περνάει η χώρα μας. Ωστόσο υποστηρίζει ότι ως Έλληνες έχουμε δύναμη και ενέργεια και θα τα καταφέρουμε!

“Με κάνεις και κλαίω γιατί την αγαπάω την Ελλάδα. Όλα θα πάνε καλά γιατί δεν είναι άλλο πράγμα που μπορεί να γίνει. Θα γίνουν όλα, θα είναι δύσκολο για πολύ καιρό αλλά θα περάσουμε.. Ότι μπορώ να κάνω κι εγώ θα το κάνω! Άμα είναι να έρχομαι να σας κάνω να γελάτε, ότι θέλετε, θα το κάνω”, αναφέρει στην κάμερα του TV Μακεδονία σε ερώτηση για το πως βλέπει την κατάσταση στη χώρα.

H Μαρία μιλάει για την οικονομική κρίση στη χώρα μας και δίνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα:

Read More

And More