M. Menounos: “Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου”

Η Maria Menounos αγαπάει πολύ την Ελλάδα και την έχει επισκεφτεί πολλές φορές παρόλο που μένει μόνιμα στην Αμερική. Θα ήθελε να επιστρέψει να μείνει για πάντα εδώ όταν θα έχει πλέον σταματήσει την δουλειά της. Μέχρι τότε η ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια κάνει σχέδια για τον γάμο της στην Αρκαδία!

Μιλώντας στην RealLife για την ζωή που ονειρεύεται στην Ελλάδα είπε: “Είμαι περήφανη για τη χώρα μου και θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, αλλά όχι ακόμα. Ίσως να το σκεφτώ σοβαρά όταν σταματήσω τη δουλειά μου. Θα ήθελα να επιστρέψω στο χωριό και να τρώω σπανακοπιτάκια.»

Η παρουσιάστρια κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό και όπως είναι φυσικό είναι η προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή. Βέβαια, ο γάμος και η οικογένεια είναι κάτι που τα σκέφτεται αφού με τον σύντροφό της είναι πολύ ευτυχισμένη εδώ και 13 χρόνια. «Θα ήθελα να παντρευτώ στο χωριό του πατέρα μου, στο Άκοβο Αρκαδίας! Αν φτάσει εκείνη η στιγμή θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά», δήλωσε.

Ωστόσο, δεν βλέπει να φοράει νυφικό σύντομα! «Με τον σύντροφό μου είμαστε πολύ καλά έτσι όπως είμαστε… νιώθουμε ευτυχισμένοι και περνάμε υπέροχα μαζί. Μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας και όλα κυλούν πολύ όμορφα μεταξύ μας», υποστηρίζει η Maria.

«Θέλω να κάνω οικογένεια! Πιστεύω πολύ στον θεσμό της οικογένειας, αλλά προς το παρόν η δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Οι χρόνοι μου είναι αρκετά πιεσμένοι και το παιδί απαιτεί πολύ χρόνο», τόνισε στη συνέχεια.

Read More

And More