Μ. Μενούνος: Mιλάει για τον άντρα της ζωής της, Kevin και για το παιδί που θα ήθελε να κάνει!

Η ταλαντούχα Μαρία Μενούνος, που πριν λίγες μέρες έκλεψε τις εντυπώσεις, ως μια από τις νονές της μικρής Μαργκώ Πατίτσα, μίλησε στο περιοδικό People για τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της, τον Kevin! H Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια απολαμβάνει όμορφες στιγμές στην πατρίδα της που τόσο αγαπάει…Στο πλευρό της και ο σύντροφος Kevin που έχει ξετρελαθεί με την χώρα μας!

Πως γνώρισε στον Κevin; “Ζούσα στη Βοστόνη και ο ξάδελφος μου έλεγε, αν πάω στο Λος Άντζελες, θα πρέπει να συναντήσω τον παλιό συμμαθητή του, Κevin, που ήταν σεναριογράφο στο ΜΤV. Κάποια στιγμή, ο Kevin ήρθε στη Βοστόνη για να κάνει την πρώτη του ταινία. Πήγα λοιπόν. Είχα ετοιμάσει μια λίστα από πράγματα που μπορούσα να κάνω. Εκείνος με άκουσε και μου είπε πως αυτό όλο σημαίνει παραγωγή. Αρχίσαμε να δουλεύουμε. Τον έβρισκα πολύ όμορφο. Θυμάμαι ότι τον πήγαινα στο αεροδρόμιο, γιατί έπρεπε να πετάξει στην Καλιφόρνια. Μου μιλούσε για τον πατέρα του, που είχε ένα χρόνο καρκίνο, και έλεγε πως έκανε μέχρι και μαθήματα μασάζ, για να απαλύνει τον πόνο της απώλειας του. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι αυτός ο άντρας ήταν για μένα. Έλεγα από μέσα μου: “Δεν το ξέρεις, Kevin, αλλά είσαι φτιαγμένος για μένα. Δεν έχει άλλες γυναίκες πια για σένα”



Ποιος είναι ο λόγος που έχει καθυστερήσει ο γάμος και τα παιδιά;
Στην αρχή ήταν ο μπαμπάς μου αγριεμένος. Έξαλλος που δεν ήταν Έλληνας ο Kevin! Kάποια στιγμή έχτιζε μόνος του μια επέκταση στο σπίτι μας και δεν μπορούσε να σκάψει βαθιά. Εμφανίζεται, λοιπόν, ο Κevin και τον βοηθάει. Σκάβει πολύ καλά και τότε ο μπαμπάς μου κατευθείαν, “καλό παιδί είναι” Στην αρχή καθυστερούσαμε το γάμο εξαιτίας του πατέρα μου. Μετά μπλέξαμε με τις δουλειές. Και ο καιρός περνάει γρήγορα. Γάμος βέβαια για μένα είναι αυτό που ζω τώρα! “

Ο γάμος για μένα πρέπει να συμβαίνει όταν έχεις έναν ανώτερο σκοπό, να υπάρχει ένα σημαντικό νόημα πίσω από αυτόν. Με τον Kevin κάνουμε πολλή δουλειά για τα παιδιά που έχουν καρκίνο στο νοσοκομείο της Καλιφόρνιας. Υπήρχαν παιδιά που οι γονείς τους τα εγκαταλείπουν επειδή ήταν πολύ άρρωστα και δεν θα επιβίωναν. Δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν τα έξοδα για να πηγαινοέρχονται,. Θυμάμαι ότι κρατούσα στην αγκαλιά μου αυτά τα παιδιά και έλεγα στον Kevin ότι ίσως αυτός ήταν ο προορισμός μας, να φροντίζουμε παιδιά που ο κόσμος φοβόταν να αγαπήσει, γιατί θα έφευγαν τόσο γρήγορα από τη ζωή. Ναι σίγουρα θα κάνω δικό μου παιδί!” τόνισε η Μαρία Μενούνος!

Read More

And More