E. Μουτάφη – O. Παπαδόπουλος: Η ξεχωριστή κοινή τους φωτογράφιση!

H Eλισάβετ Μουταφή και ο Ορφέας Παπαδόπουλος έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο HELLO και μίλησαν για τα “Κλεμμένα Ονείρα” , τον ερώτα και για τα όνειρα που κάνουν! Φυσικά, συνοδευόταν κι από μία ξεχωριστή φωτογράφιση…

Δεύτερη σεζόν για τα «Κλεμμένα όνειρα». Πόσο τυχεροί αισθάνεσθε που εν μέσω κρίσης εξακολουθείτε να έχετε δουλειά;

Ελισάβετ Μουτάφη: “Πολύ τυχερή. Το σημαντικότερο όμως είναι να έχουν όλοι οι συνάδελφοι δουλειά, όπως επίσης και οι τεχνικοί μας, οι οποίοι δεν δουλεύουν στο θέατρο. Γιατί εμείς, καλώς ή κακώς, μπορεί να έχουμε και μια δουλειά στο θέατρο.”

Ορφέας Παπαδόπουλος: “Πάρα πολύ. Τα “Κλεμμένα όνειρα ” συνεχίζονται και αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν και είναι αρκετές. Τα πράγματα γενικότερα είναι πολύ ρευστά, δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να εφησυχάζεις σε αυτό που κάνεις! Είναι γεγονός σε ένα βαθμό ότι… τον ύπνο τους δεν τον χάνουν μόνο αυτοί που δεν έχουν δουλειά αλλά και αυτοί που έχουν…”.

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι αγαπήθηκε τόσο πολύ η σειρά;

Ελισάβετ Μουτάφη:” Έχει καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία, καλούς ηθοποιούς, ένα κανάλι που το στηρίζει. Όλα αυτά μαζί φέρνουν το αποτέλεσμα για να το αγαπήσει ο κόσμος. Είναι ψέματα να πούμε ότι έχει επιτυχία κάτι μόνο από έναν παράγοντα.”

Ορφέας Παπαδόπουλος: ” Τα Κλεμμένα όνειρα έχουν κέφι, ζωντάνια, νέα πρόσωπα, έντονη ίντριγκα. Έγινε ένα κάλο πάντρεμα μιας ανατρεπτικής -με έντονα νεανικά στοιχεία- ιστορίας που ο κόσμος την αγάπησε.”

Όταν ακούτε ότι κόβονται ελληνικές σειρές, σας ανησυχεί;

Ελισάβετ Μουτάφη: ” Εννοείται. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται ελληνικές παραγωγές και, φυσικά, να έχουν ποιότητα. Δεν έχει κανένα νόημα να γίνονται εκατοντάδες παραγωγές που έχουν γίνει με προχειρότητα. Είναι λογικό οι μισές να κοπούν. Το τηλεοπτικό κοινό έχει ανάγκη να δει μια δουλειά που έχει ουσία και προσοχή – όση προσοχή μπορείς να δώσεις στην τηλεόραση γιατί πρόκειται για ένα μέσο που έχει πολύ γρήγορους χρόνους, χωρίς να την υποτιμώ διότι δουλεύω σε αυτή. Γι’ αυτό πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Δεν πιστεύω αυτό που λένε… O κόσμος θέλει αυτό Αν δώσεις κάτι επί της ουσίας καλό, το κοινό θα το εκτιμήσει.”

Ορφέας Παπαδόπουλος: “Η λέξη ανησυχία είναι πολύ λίγη, νομίζω, για να εκφράσει όλο αυτό που συμβαίνει. Είναι καταστροφικό! Και το χειρότερο που βλέπω είναι ότι αντικαθιστώνται από ξενόγλωσσα. Θέσεις εργασίας όμως κόβονται από κάθε τομέα, που είναι εξίσου άσχημο.”


Κάνετε όνειρα;

Ελισάβετ Μουτάφη:” Γενικά ,είμαι ένας αισιόδοξος από τη φύση μου άνθρωπος. Δεν κάνω προγραμματισμένα, αλλά ενστικτωδώς καμία φορά εκεί που κάθομαι μπορεί να έρθει στο μυαλό μου μια εικόνα από το μέλλον μου.”

Ορφέας Παπαδόπουλος:” Κάνω.Είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής.”

Όταν είστε ερωτευμένοι αποδίδετε καλύτερα;

Ελισάβετ Μουτάφη: ” Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μας. Προσωπικά με βοηθάει δεν με αποσυντονίζει.”

Ορφέας Παπαδόπουλος:” Προσπαθώ την ερωτική μου ζωή να μην την μπλέκω με τα προσωπικά μου.Είναι διαχωρισμένο μέσα μου.”

Τι σας πονάει στην Ελλάδα;

Ελισάβετ Μουτάφη: “Με πονάει πολύ ότι έχει επικρατήσει μια νοοτροπία σε όλους μας του περίπου και του δήθεν. Βάζω και τον ευατό μου μέσα. Από την άλλη, μέσα σε αυτό υπάρχει ένας αυθορμητισμός και μαι ενέργεια και κάτι πολύ αυθεντικό που το αγαπώ πολύ. Πολλές φορές αισθάνομαι ότι ένα δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς το άλλο. Είναι τρομερό!”

Ορφέας Παπαδόπουλος: “Με πονάει πολύ που ξεχνάμε και δεν τιμάμε τον πολιτισμό μας και ότι δεν αλλάζουν κάποιες νοοτροπίες.”

Διάβασε περισσότερα στο Hello που κυκλοφορεί

Read More

And More