Μ. Μπεκατώρου: Kαλύτερο άνδρα δεν θα μπορούσα να ‘χω παντρευτεί!

Η Μαρία Μπεκατώρου φωτογραφίζεται για το περιοδικό ”Glam” και σε συνέντευξη που έδωσε σ’ αυτό μίλησε για την παρουσίαση του ”Junior Master Chef”, τους κριτές, τις ικανότητές της στην μαγειρική, τον σύζυγό της και… τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σχετικά με το ποιο χαρακτήρα της βλέπουμε στην συγκεκριμένη εκπομπή, η ίδια δήλωσε: ”Βλέπετε μια Μαρία που ζει το δικό της παραμύθι. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε διάφορες στιγμές στη ζωή μας. Εγώ όταν είμαι στην εκπομπή μου, στο σπίτι μου, είμαι όπως ακριβώς και στη ζωή μου, πολύ allegra, πολύ αυθόρμητη. Στο παιχνίδι είμαι ο εαυτός μου, μόνο που τα παιδιά μου έβγαλαν μια ευαισθησία που είχα μεν, αλλά δεν μπορούσα να τη δείξω τηλεοπτικά κι αυτό ήταν που με μάγεψε.”

Επιπλέον, παραδέχεται πως, όταν της έκαναν την πρόταση, αποδέχτηκε αμέσως, χωρίς να το σκεφτεί μιας και δεν φοβήθηκε, ενώ για όσους ανέφεραν ότι ”στήθηκε ακόμη ένα τηλεοπτικό προϊόν κέρδους, αυτή τη φορά πάνω στα παιδιά, η Μαρία τόνισε:

”Με είχε διαβεβαιώσει η παραγωγή ότι τα πάντα θα ήταν καλώς καμωμένα. Τα παιδιά πέρασαν από οντισιόν. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκριναν παιδιά που μπορούν να αντεπεξέλθουν και ψυχολογικά σ’ ένα τηλεοπτικό γύρισμα, που ήταν πολύ βασικό και πραγματικά διαβεβαιώνω όλο τον κόσμο ότι, το συγκεκριμένο πρότζεκτ, αν δεν κάνει καλό…, σίγουρα δεν θα κάνει κακό στα παιδιά που συμμετείχαν…”

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε ότι θα μάθουμε τον νικητή στα τέλη Γενάρη, ενώ χαρακτήρισε και με ένα επίθετο τον καθένα από τους κριτές: Λευτέρης Λαζάρου – ευαίσθητος, Δημήτρης Σκαρμούτσος – έχει πολύ χιούμορ, Γιάννης Λουκάκος – πολύ αντικειμενικός.

Όσα της λέει ο σύζυγός της για όλη αυτή τη δημοσιότητα: ”Είναι πολύ ευτυχισμένος. Νομίζω εξίσου με μένα. Με στηρίζει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι είναι και περήφανος και χαίρομαι που τον έκανα περήφανο. Δώδεκα χρόνια είμαστε μαζί και σου λέω καλύτερο άνδρα δεν θα μπορούσα να ‘χω παντρευτεί… Κι εγώ και ο σύζυγός μου δουλεύουμε για να ζήσουμε, όχι για να κάνουμε την πλάκα μας, ούτε να ρισκάρουμε. Ωραία είναι τα λαμπερά εξώφυλλα αλλά του χρόνου δεν θα υπάρχουν.”

Αν της έκαναν πρόταση από μεγάλο κανάλι να κάνει πρωινό, με ποιον πιστεύει ότι θα ταίριαζε;
”Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ταίριαζα, νομίζω. Τον ξέρω και προσωπικά, κάνουμε παρέα και έχουμε το ίδιο χιούμορ.”

Read More

And More