Μ. Μπεκατώρου: Η νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 και η φιλία της με τον Χ. Χολίδη και τη Δ. Νομικού!

Από τις πιο γλυκές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και παρόλο που είναι στο χώρο για παραπάνω από 20 χρόνια δεν την χορταίνουμε! Η Μαρία Μπεκατώρου, που φέτος απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή “Τα Καρντάσιανς”, έχει καταφέρει να γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό. Με πολύ χιούμορ, το οποίο μάλιστα συχνά την “βγάζει από τη δύσκολη θέση” και με ανησυχίες όπως τι θα μαγειρέψει για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο ή τι θα βάλει το βράδυ που την έχουν καλέσει κάπου καταφέρνει να γίνει φίλη σου! Μιλώντας στο περιοδικό OK! και τον Λευτέρη Πράσινο αναφέρεται στους δικούς της φίλους Χρήστο Χολίδη και Δούκισσα Νομικού αλλά και στη νέα εκπομπή ενώ αναφέρεται και στην απώλεια του πατέρα της…

Πώς θα περιέγραφες Τα Καρντάσιανς;
Θα έλεγα ότι είναι ακριβώς αυτό που περιέγραφε και το τρέιλερ: μια τρελή -τρελή όμως!- συγκατοίκηση.

Στην εκπομπή είσαι τελικά ο εαυτός σου;

Δεν γίνεται αλλιώς, είναι μια εκπομπή που αν δεν είσαι ο εαυτός σου, έχασες. Είμαστε καθαρά ο εαυτός μας και νομίζω πως αυτό που έχει κερδίσει από τις πρώτες κιόλας εκπομπές είναι η αλήθεια μας.

/

Το σχόλια σου έκανε ο σύζυγός σου Αντώνης Αλεβιζόπουλος για την εκπομπή;

Γέλασε, του άρεσε πολύ. Επειδή ο Αντώνης είναι ένας άνθρωπος που δεν γελάει εύκολα, το ότι γέλασε σημαίνει ότι ήταν επιτυχημένη!

Πώς σου φάνηκε η Δούκισσα στο Dancing;
Μου άρεσε πάρα πολύ. Η Δούκισσα απέδειξε ότι μια πολύ ωραία κοπέλα μπορεί να είναι και καλή παρουσιάστρια. Μπόρεσε να αντεπεξέλθει έχοντας στις πλάτες της ένα πολύ μεγάλο σόου.

Θεωρείς άδικη τη σύγκριση με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί κάθε παρουσιάστρια έχει τη δική της προσωπικότητα. Δεν πρέπει να καλουπώνεις ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Παρά το γεγονός ότι μοιάζουν εξωτερικά, η καθεμιά βγάζει τον δικό της εαυτό. Και η Δούκισσα, το “καλησπέρα” το είπε μέσα από την καρδιά της και όχι προσπαθώντας να μιμηθεί κάποιον.

/

Έχει αρκετούς φίλους από τον καλλιτεχνικό χώρο;

Αμέ, βέβαια και έχω. Τη Φαίη Σκορδά τη θεωρώ φίλη μου, το ίδιο και την Κατερίνα Καινούργιου, τη Δούκισσα Νομικού, τον Μιχάλη Μουρούτσο, ο Χρήστος Χολίδης είναι αδελφός μου.

Ισχύει ότι ο Χρήστος ταξίδεψε οδικώς μέχρι την Κεφαλονιά και γύρισε πίσω αυθημερόν για να βρίσκεται πλάι σου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;
Ναι, ισχύει. Για μένα ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε. Δεν το κάνουν εύκολα οι άνθρωποι αυτό. Ήξερα βέβαια ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος, αλλά να τον έχω δίπλα μου την ώρα που αποχαιρετούσα τον πατέρα μου, με έδεσε πολύ περισσότερο μαζί του. Είναι αφοσιωμένος φίλος ο Χρήστος έχουμε σχέση ζωής. Με τον Χρήστο είχα καταλάβει αμέσως ότι ταιριάζουμε και όταν τελείωσε το Just the 2 of us ήμουν σίγουρη ότι θα παραμείνουμε πάντα κοντά.

Νιώθεις τον πατέρα σου γύρω σου, ως φύλακα-άγγελό σου;
Αμέ. Πολλές φορές. Κάθε άνθρωπος καταλαβαίνει αυτή την επαφή και το νόημα αυτής της επαφής. Είναι κάποιες στιγμές, πολύ προσωπικές, πολύ δικές μου, που σκέφτομαι ότι κάτι υπάρχει μετά. Δεν ξέρω, ελπίζω…

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More