Μπέττυ Μαγγίρα: ”Έχω απατηθεί. Το έμαθα εκ των υστέρων”

Η Μπέττυ Μαγγίρα εξομολογείται τις αλήθειες της στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και τον Γιάννη Βίτσα. Για το προσωπικό της στοίχημα στο “Όλα παίζουν” στον Alpha, για το γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη, για όσους γράφουν συνεχώς ότι χωρίζει, για τις κόρες της , για τα botox αλλά και την απιστία που έχει βιώσει μιλάει η γνωστή performer.

Για τις αλλαγές που έφεραν στη ζωή της οι κόρες της
Είναι μια τελείως διαφορετικά και νέα ζωή. Είναι δύο πλάσματα που εξαρτώνται από εμένα. Έχουν την ανάγκη μου. Τις λατρεύω. Δεν μπορώ να φύγω όποτε θέλω από το σπίτι ή να πω “Τώρα θα πάω με τις φίλες μου για καφέ και το βράδυ θα βγω έξω”. Δεν υπάρχει η ανεμελιά των προηγούμενων χρόνων. Έγινα όμως πολύ συνειδητά μητέρα. Δεν ήταν τυχαίο. Ήταν κάτι που το είχαμε αποφασίσει με τον Δημήτρη. Θέλαμε πολύ ένα παιδί. Όσον αφορά εμένα ειδικά, είχε χτυπήσει μέσα μου το καμπανάκι της μητρότητας από πολύ νωρίς. Απλά η δουλειά δεν με άφηνε να το τολμήσω.

Για το αν έχει περάσει κρίση με τον Δημήτρη Μάζη
Δεν περάσαμε ποτέ κρίση στη σχέση μας τα τελευταία 13 χρόνια που είμαστε μαζί.

Για την απιστία
Ναι, έχω απατηθεί. Το έμαθα εκ των υστέρων. Στο διάστημα της σχέσης δεν είχα υποψιαστεί τίποτα.

Για τα botox
Έχω κάνει πολλές φορές botox, όχι όμως πλαστική. Δεν το θεωρώ και κάτι φοβερό. Αν μια γυναίκα νιώθει καλύτερα κάνοντας botox ή βάζοντας υαλουρανικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος για να γίνεται συζήτηση.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More