Ν. Μπουλέ: Κάνει αυτοκριτική για τις σχέσεις της και αποκαλύπτει γιατί φοβάται το γάμο!

Η Νάντια Μπουλέ συμμετέχει ακόμη μία φορά σε ένα ιδιαίτερο μιούζικαλ! Θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Fraulein Kost από τις 4 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου.

Λίγο πριν γίνει το κορίτσι του “Cabaret” φορώντας ζαρτιέρες και μεταξωτή ρόμπα, ποζάρει για το περιοδικό people στον Ιππικό Όμιλο και μιλώντας στον καλό της φίλο Άκη Καβατζίκη κάνει αυτοκριτική για τις σχέσεις της και αποκαλύπτει γιατί φοβάται το γάμο!

Οι φίλοι της Νάντιας Μπουλέ υποστηρίζουν ότι λειτουργεί με τη λογική, αλλά, όταν ερωτεύεται, υπερισχύει το συναίσθημα. “Δεν το λέω για καλό, θα ήθελα να μη συμβαίνει, για να πω την αλήθεια. Από την άλλη, μια ζωή έχουμε και τα συναισθήματα είναι ωραίο να τα ζούμε στο μάξιμουμ. Εγώ τσουρουφλίστηκα από το σκληρό λόγο κάποιων ανθρώπων, οπότε όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται πταίσματα. Στην αρχή ήμουν ευαίσθητη, αλλά απέκτησα αντοχές. Σφίγγω το στομάχι και κρατάω την ψυχραιμία μου”.

Το ξέρει καλά ότι κάποιοι τη θεωρούν ψυχρή, παγωμένη, μαγκωμένη. “Το έλεγαν για την περίοδο που “έβγαιναν” μπροστά τα προσωπικά μου και όλο αυτό με έκανε εσωστρεφή και αμυντική. Δεν τσακώνομαι. Δεν θέλω διενέξεις. Όταν έβλεπα ότι όλα κουκουλώνονταν από τα προσωπικά μου –παρόλο που έκανα προσπάθεια–, μου προέκυπτε η άμυνα και η παγωμάρα. Κι όμως, στο Mad ή στο Alter έλεγαν ότι είμαι cool και άνετη. Και μετά όλο αυτό τούμπαρε” αποκαλύπτει στο People.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλες οι σχέσεις της –ευτυχώς!–, ενώ υπήρξαν και άντρες στη ζωή της, στους οποίους δεν άρεσε η δουλειά της. “Τους τρόμαζε ο χώρος, το ότι δεν έχω ωράριο ή ακόμη το ότι μπορεί να έβλεπαν τον εαυτό τους σε ένα περιοδικό και η σχέση μας θα έπαιρνε διαστάσεις. Υπήρξε άντρας που μου εξέφρασε την ανασφάλειά του σε σχέση με τη δουλειά μου και τελικά απομακρύνθηκε. Έχω χωρίσει εξαιτίας της δουλειάς μου. Δεν ένιωθε άνετα που μου προέκυπταν υποχρεώσεις την τελευταία στιγμή, ενώ πίστευε πως όσοι κινούνται σε αυτόν το χώρο είναι ρηχοί”.

Η Νάντια είναι εδώ και αρκετό καιρό μόνη, παρόλο που οι φίλες της παντρεύονται κι εκείνη χαίρεται με τη χαρά τους. “Νιώθω πολύ πιο έτοιμη πλέον για μια σχέση, αλλά δεν σημαίνει ότι την αναζητάω στην καθημερινότητά μου. Για γάμο δεν είμαι καθόλου. Τον τρέμω το γάμο, δεν τον φοβάμαι απλά. Πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε το διαζύγιο των γονιών μου. Δεν ήταν ωραία εμπειρία και ίσως γι’ αυτό να έχω γίνει ελαφρώς κυνική με τις σχέσεις τα τελευταία χρόνια. Ακόμη περισσότερο με τρομοκρατούν οι γάμοι και οι σχέσεις που, ενώ έχουν λήξει, συνεχίζουν να υφίστανται. Άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την εικόνα ενός υποτιθέμενου υγιούς γάμου.”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More