Η Ναταλία Γερμανού κάνει τον απολογισμό της: Φταίω εγώ για όλους τους χωρισμούς μου

Η Ναταλία Γερμανού, λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Μάνο Ιωάννου, κάνει ένα μικρό απολογισμό ζωής και μιλάει στο Thema People για τους άντρες αλλά και τη σχέση της με τον καθρέφτη.

Δεν κολλάω στον καθρέφτη
Αυτός ο καθρέφτης τι έχει δει… Μ’ έχει δει στα ωραία μου, μ’ έχει δει στα χάλια μου… Γενικά δεν είμαι πολύ του καθρέφτη. Θα κοιταχτώ όταν είναι να βαφτώ για να κάνω γύρισμα ή φωτογράφηση, όταν είναι να πλύνω το πρόσωπό μου ή να ξεβαφτώ κι όταν πλένω τα δόντια μου και βάζω κρέμα για να κοιμηθώ. Μετά τέλος. Δεν είμαι σαν αυτούς που μπαίνουν στο ασανσέρ και κοιτάζονται και κολλάνε στον καθρέφτη ή κοιτάνε την αντανάκλαση τους στα τζάμια… είμαι του όσο λιγότερο κοιτάς, τόσο λιγότερα θα βρεις. Περνάω μπροστά από τον καθρέφτη χαλαρά. Λέω “γεια”. Όσο λιγότερο τον κοιτάς, τόσο λιγότερο θα σε κοιτάει. Δεν είναι ότι κοιτάω και βλέπω την κακιά μάγισσα, αλλά δεν το ψειρίζω πολύ το πράγμα.

Φταίω εγώ για όλους τους χωρισμούς μου…
Είναι πικρή η διαπίστωση, όμως δεν το λέω με πίκρα. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη μου μεγάλη σχέση, έφταιγα ανεξαιρέτως για όλους τους άλλους χωρισμούς μου. Παίρνω την ευθύνη των χωρισμών. Δεν πειράζει που το λέω. Θα μου πεις «πότε περιμένεις να γίνεις άνθρωπος συντροφικός»; Δεν είμαι 20 χρονών. Έφταιγα όμως. Είμαι ένας δύσκολος άνθρωπος, το παραδέχομαι. Ειδικά στην καθημερινότητά μου βάζω ως προτεραιότητα τη δουλειά μου και μετά έχω την απαίτηση από τους άλλους να μου προσφέρουν τον θαυμασμό τους και τη φροντίδα τους. Κι εγώ τα δίνω αυτά όμως εύκολος άνθρωπος δεν είμαι. Ο άνθρωπος που θα σηκώσει το φορτίο «Ναταλία» πάνω του θα πρέπει να έχει σκληραγωγηθεί, να ‘χει κάνει μια ειδική εκπαίδευση ή έστω να ‘χει ατελείωτα αποθέματα χιούμορ. Να μη με παίρνει καθόλου σοβαρά. Μόλις με πιάνει το κυκλοθυμικό μου που λέω «άσε με, θέλω να μείνω μόνη μου, δεν είμαι καλά», να μου λέει: «Ναι, μωρό μου, ναι, αγάπη μου, γεια σου, τώρα πάω σινεμά, θα τα πούμε μεθαύριο». Αλλιώς δεν παλεύομαι ως σύντροφος.

Διάβασε περισσότερα στο Thema People που κυκλοφορεί

Read More

And More