Ναταλία Τσαλίκη: Καμάρωσε την κόρη της στο θέατρο!

Στα χνάρια των διάσημων γονιών της βάδισε η Ηρώ Μπέζου. Η νεαρή ηθοποιός, κόρη της Ναταλίας Τσαλίκη και του Γιάννη Μπέζου, πρωταγωνιστεί στο έργο “Συγχώρεσε με” που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης.

Από το κοινό δεν θα μπορούσε να λείπει η μαμά της. Η Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε στο Εθνικό θέατρο και καμάρωσε στη σκηνή “Νίκος Κούρκουλος” την κόρη της. Η ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο TLIFE ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με την Ηρώ.

“Έχει αρκετό μυαλό, πολύ μυαλό θα έλεγα, η Ηρώ και καμιά φορά μας δίνει και εκείνη συμβουλές. Δηλαδή πια η σχέση είναι ισάξια και αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο σαν συνάδελφοι οπότε θα τη ρωτήσω τη γνώμη της, θα μου πει τη δική της, θα ρωτήσει τον πατέρα της, θα της πει ο πατέρα της. Δεν είναι θέμα γονιού παιδιού, είναι ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συναδέλφων”, μας είχε πει.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη

Η Ηρώ έχει συνεργαστεί ήδη με τον μπαμπά της επί σκηνής αλλά η μαμά της έχει την χαρά, προς το παρόν, να την απολαμβάνει μόνο ως θεατής στις παραστάσεις.

Το έργο των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη σε παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου σκηνοθετεί ο Ακύλλας Καραζήσης. Εκτός από την Ηρώ, παίζουν οι Μαρία Σκουλά, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Έλενα Τοπαλίδου, Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, Λαέρτης Μαλκότσης, Μαρία Καλλιμάνη, Πηνελόπη Τσιλίκα,Ελένη Μπούκλη, Γιώργος Κατσής.

Read More

And More