Ν. Δραγούμη: ”Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά δίπλα στον άντρα μου αφήνομαι!”

Η Ναταλία Δραγούμη, που το καλοκαιράκι συνδύασε διακοπές και δουλειά, μιας και έκανε περιοδεία με το θεατρικό έργο ”Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μία ώρα”, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Glam”, παραδέχεται ότι θα ήθελε πάρα πολύ να παρουσιάσει στο μέλλον ένα σόου σαν το Dancing, αφού της αρέσει πολύ η αμεσότητα κι η επικοινωνία με το κοινό, ενώ αναφέρει σχετικά με τα σχέδια που έχει για τον ερχόμενο χειμώνα, ότι θα πηγαινοέρχεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς, ενώ συζητάει και με ένα μεγάλο θέατρο στην Αθήνα για κωμωδία.

Επίσης, αποκαλύπτει πως κι η ίδια έχει ρίξει το κασέ της, αλλά όχι τόσο ώστε να εξευτελίζεται η αξιοπρέπειά της και τονίζει πως, ποτέ της δεν έχασε τις ισορροπίες λόγω της επιτυχίας. ”Ποτέ, είμαι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Φαντάσου ότι οι φίλοι μου και οι παρέες μου είναι από τα παιδικά μου χρόνια. Έχω κάποιες αξίες και κάποια πιστεύω σε αυτό το θέμα, που δεν αλλάζουν”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Σχετικά με το πόσο εύκολα συνδυάζεται η καριέρα με την οικογένεια – η Ναταλία είναι μητέρα δύο παιδιών
”Μπορούν, με πολύ κόπο και εσωτερικό πόνο. Όταν λείπεις τρεις συνεχόμενες μέρες και δεν βλέπεις τα παιδιά σου, πονάς μέσα σου. Όμως, νομίζω ότι μπορούν να συνυπάρξουν, σίγουα υπάρχουν συνέπειες, αλλά όχι καταστροφικές. Για μένα πιο σημαντικό είναι, όταν είμαστε όλοι μαζί, να είμαστε οικογένεια. Θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν ότι το σπίτι τους είναι γεμάτο χαρά.”

Με τον σύντροφό της, Έντι, είναι μαζί 10 χρόνια κι έχει καταφέρει να κρατήσει τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
”Μην κοροϊδευόμαστε, δεν είναι και δύσκολο. Αν το θέλεις και το επιβάλλεις, το καταφέρνεις…

Βασικά δεν μου αρέσουν καθόλου οι λέξεις ”έγγαμος βίος”, ”γάμος” κλπ. Αν το σκεφτείς, ο γάμος μου ήταν πολιτικός κι έγινε γιατί ήμουν έγκυος. Δεν ξεχωρίζω πόσα χρόνια είμαι παντρεμένη και πόσα σε σχέση. Δεν μου αρέσει καν να αποκαλώ τον Έντι ”ο σύζυγός μου”, μου κάνει… κάτι, με βαραίνει. Προτιμώ να λέω ο άντρας μου.

Του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Όποιος τον γνωρίζει μου λέει πόσο τυχερή είμαι. Έχει αυτό που λέμε το ”πακέτο”. Νιώθω τυχερή ως γυναίκα για τον άντρα που έχω δίπλα μου και ως μητέρα για τον πατέρα των παιδιών μου. Και ξέρεις κάτι, δεν κρατιέμαι και δεν φοβάμαι μήπως χωρίσω. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά δίπλα του αφήνομαι. Περνάμε καλά και ως οικογένεια και ως ζευγάρι.

Νομίζω πως δεν υπάρχει συνταγή για έναν επιτυχημένο γάμο. Είναι θέμα συναντήσεων της ζωής, το timing που λέμε. Δηλαδή μπορεί αν είχα συναντήσει τον Έντι άλλες εποχές, να μην κοιτούσα καν. Η μόνη ”συνταγή” είναι να μην αφήνεσαι ως γυναίκα. Να το παλεύεις συνέχεια και εμφανισιακά και εσωτερικά.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Radar”.

Read More

And More