Δ. Νομικού: “Σέξι θηλυκό εγώ;”

Η Δούκισσα Νομικού είναι το νέο κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη! Πριν λίγες μέρες, την είδαμε να μεταμφιέζεται σε κορίτσι του James Bond ενώ εκείνη προτιμά να είναι απλά το κορίτσι του μπαμπά και του Χρήστου Χολίδη! Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής “ΟΛΑ”, ανανεώμενη και πολύ χαμογελαστή, μίλησε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για την σχέση της, για το αν νιώθει σέξι ενώ αποκάλυψε ακόμα αν θα έκανε γυμνή φωτογράφιση…

Είσαι αντικειμενικά μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.Οι γυναίκες σε βλέπουν ανταγωνιστικά; “Θεωρώ ότι με αγαπάνε. Μάλιστα θέλω να σου πω ότι στον δρόμο ή στα social media με προσεγγίζουν και μου μιλάνε περισσότερο γυναίκες παρά άντρες.”

Τι σου λένε οι άντρε συνήθως;” Έχω ακούσει τα πάντα, από πονηρά λογάκια μέχρι γλυκές μαντινάδες γραμμένες για μένα! Ξέρεις, πολλές φορές εμείς οι γυναίκες- και βάζω και τον ευατό μου μέσα- όταν είμαστε πληγωμένες ή απογοητευμένες λέμε ότι δεν υπάρχουν άντρες. Αυτό είναι έμα άδικο και ξεπερασμένο κλισέ. Άντρες υπάρχουν, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να τους δίνουμε τον χρόνο και τον χώρο να μας διεκδικούν.”

Έκανες κάποια αισθητική επέμβαση προκειμένου να βγεις φέτος στο γυαλί;
” Ναι, ειδικά φέτος “πείραξα” λίγο το στομάχι μου, για να γίνει πιο ανθεκτικό στο γέλιο και στην κριτική. Όλα τα άλλα τα άφησα στον σκηνοθέτη Γιάννη Γαλανούλη, αλλά και στον διευθυντή φωτογραφίας Άκη Μπαρμπουζάνη.”

Θα φωτογραφιζόσουν γυμνή; “Τι; Ολόγυμνη; Με τίποτα!” Θα πόζαρες με τον σύντροφο σου Χρήστο Χολίδη; “Σε κοινή φωτογράφιση; Οχι..”

Μήπως το ότι δεν προβάλλετε ιδιαίτερα τη σχέση σας έχει να κάνει με το να μη χάσει ο καθένας το κοινό του;”‘Οχι, καμία σχέση. Άλλωστε δεν πιστεύω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Το μόνο που θέλουμε και οι δύο είναι να προστατέψουμε τη σχέση μας. Και να πω την αλήθεια, πιστεύω πως ήδη έχουμε πει αρκετά. Ας κρατήσουμε κάποια πράγματα για μας. Για να μη χαθεί η μαγεία.”

Παρόλο που στη σόουμπιζ οι περισσότερες σχέσεις αποδεικνύονται εφήμερες, τι κάνει τη συγκεκριμένη να κρατάει ακόμα; “Δυστυχώς, στην εποχή μας βλέπουεμ ότι πολλές σχέσεις περνούν κρίση. Όχι μόνοο στον δικό μας χώρο, αλλά παντού. Το πόσο θα κρατήσει μια σχέση θα αφανεί στην πορεία. Αν έχιε γερά θεμέλια, δηλαδή αγάπη, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, έχει προοπτική να κρατήσει περισσότερο. Συνήθως τα μεγάλα και έντονα πάθη, όσα συναρπαστικά κι αν φαίνονται στην αρχή, δεν κρατάνε πολύ.”

Ξεκίνησες την καριέρα σου έχοντας το προφίλ το κορίτσι του μπαμπά και πλεόν έχεις αναδειχτεί σέξι θηλυκό. Τι έπαιξε ρόλο σ΄αυτή την εξέλιξη; “Σέξι θηλυκό εγώ; Δεν θεωρώ πως με αντιπροσωπεύει αυτός ο όρος. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο σέξι κορίτσια από μένα. Απλώς μεγαλώνοντας ανακάλυψα και αυτή την πλευρά του ευατού μου. Δεν θέλω να έχω μια μόνο διάσταση. Θέλω να είμαι σέξι, γλυκιά, κορίτσι του μπαμπά, αλλά και του…Θέμου! (γέλια) Βέβαια, αν ήμουν του Τζέιμς Μποντ ακόμη καλύτερα!”

Read More

And More