Δούκισσα Νομικού: “Δεν έχει έρθει ακόμα η κατάλληλη στιγμή για να κάνω οικογένεια!”

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πώς θέλει να περάσει τη φετινή Πρωτοχρονιά, αν σκοπεύει να κάνει οικογένεια, για την κρίση, τη δουλειά της, τις σπουδές της και για τον Άγιο Βασίλη!

Μιλώντας στο ένθετο Big Fish της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Δούκισσα Νομικού εξομολογήθηκε ότι επειδή είμαι τόσο δεμένη με την οικογένειά μου, έχω ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά. Για μένα η δημιουργία οικογένειας δεν είναι μια επιπόλαια κίνηση. Θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή. Την κατάλληλη στιγμή. Αν με ρωτάς, δεν έχει έρθει ακόμη.

Η προσωπική μου ζωή είναι πολύτιμη για μένα. Δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να παίξω μαζί της. Διαβάζω κατά καιρούς ότι παντρεύομαι, ότι χωρίζω, ότι περιμένω παιδί. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν με στενοχωρεί. Πλέον δεν με παραξενεύει τίποτα ομολογεί στη συνέντευξή της μιλώντας για τη σχέση της με το Χρήστο Χολίδη και τις φήμες για την προσωπική της ζωή.

Επαγγελματικά διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της με πολλές υποχρεώσεις στην τηλεόραση, στη νέα ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου αλλά και ως φοιτήτρια στο Οικονομικό τμήμα της ΑΣΟΕΕ! Ήμουν σίγουρη ότι θα περνούσα όμορφα τη φετινή τηλεοπτική χρονιά όμως αυτό που ζω ξεπερνάει κάθε προσδοκία μου δηλώνει.

Όσο για τα σχέδιά της τη φετινή Πρωτοχρονιά δηλώνει: Θα επιλέξω να είναι δίπλα μου άνθρωποι χαμογελαστοί και καλοί φίλοι.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια δηλώνει ότι φυσικά και υπάρχει Άι-Βασίλης ενώ η ευχή της για τη νέα χρονιά είναι: Για το 2013 το μόνο που θέλω είναι να έχουμε αισιοδοξία και δύναμη για να τα καταφέρουμε!

Read More

And More