Ο Σπύρος Σούλης αποχώρησε από το 11ο live του Dancing! To TLIFE ήταν εκεί

Από το 11o live αποχώρησε ο Σπύρος Σούλης! Ο παρουσιαστής φεύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και εννοείται πως θα συνεχίσει να χορεύει μ ετην παρτενέρ του Μαρία Αντιμισάρη.

Έκπληξη ήταν και το γεγονός ότι η Λάουρα Νάργες δεν ήταν ούτε καν υποψήφια αυτή τη φορά. Όλα τα ζευγάρια πάντως έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και όλη την ενέργειά τους αφού χρειάστηκε να ετοιμάσουν δύο χορογραφίες αυτή την εβδομάδα! Από τα highlights της βραδιάς θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν και τα πέντε 10αρια που έδωσε η επιτροπή, για πρώτη φορά φέτος, στην Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε και η εμφάνιση της όμορφης Δούκισσας Νομικού. Θέλαμε πολύ να την δούμε να χορεύει στο «Dancing with the stars» και επιτέλους η είπε το μεγάλο «ναι». Βέβαια, ήταν μονάχα για ένα live αλλά τώρα που το δοκίμασε ίσως να της μπουν ιδέες για το επόμενο show…

Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί για μία ακόμη φορά για να σου μεταφέρει το κλίμα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια. Στο επόμενο show τα 4 ζευγάρια θα χορέψουν εντάσοντας στις χορογραφίες τους τον Κώστα Μαρτάκη, την Ευγενία Μανωλίδου, την Νάντια Μπουλέ και την Ματθίλδη Μαγγίρα.

Για να ξαναδείς όλες τις χορογραφίες των παικτών στο 11o live μπες στο ZappIt. Παρακάτω πάρε μία γεύση από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια!


O Ηλίας κάνει πρόβες για την δεύτερη χορογραφία


Η Δούκισσα κατεβαίνει με εντυπωσιακό τρόπο τα σκαλιά


H Λάουρα έτοιμη για την δεύτερη εμφάνιση




H Δούκισσα ετοιμάζεται για το live


Σέξι στα ροζ η Ζέτα


H Λάουρα έτοιμη να χορέψει


Η Ζέτα κατευθύνεται στο πλατό


Ο Ηλίας και το κορίτσι του


Η Ντορέττα με look μαθήτριας

H Λάουρα ετοιμάζει μαλλιά και make up για το live


Η Δούκισσα λίγες ώρες πριν το live


Αναμνηστική φωτογραφία απότην πρόβα τζενεράλε


Η Ντορέττα με τον παρτενέρ της

Οι πρόβες της Δούκισσας

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια ξεκίνησε εντατικές πρόβες από την αρχή της εβδομάδας και εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία που είχε για χορό. Ακόμα κι όταν βρέθηκε στην σχολή χορού της Γκαλένα Βελίκοβα για την καθιερωμένη κοπή της πίτας, η Δούκισσα έκανε πρόβες για το live. Έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της γονείς, ξεδίπλωσε το χορευτικό της ταλέντο.

/

/

/

/

Read More

And More