Αθηνά Οικονομάκου: “Είναι νωρίς για γάμο και παιδιά”!

Έχοντας ολοκληρώσει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας “Amore Mio”, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στο Thema People για την καριέρα και τη ζωή της.

-Είναι γνωστό ότι συνεργάζεσαι με τους ίδιους ανθρώπους εδώ και χρόνια…
-Μου αρέσει να λειτουργώ με ασφάλεια στους επαγγελματικούς χώρους. ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι ως κόρη ναυτικού, της οποίας ο πατέρας έλειπε για πολύ καιρο κατά τα παιδικά της χρόνια, θέλω να αισθάνομαι ασφάλεια και προστασία.

Πόσο την επηρέασε η αναγνωρισιμότητα μετά τα “Κλεμμένα όνειρα”; ” Με τα “Κλεμμένα όνειρα” αντιλήφθηκα τι σημαίνει να κυκλοφορείς στο δρόμο και να σε αναγνωρίζουν, να βγαίνεις με τους φίλους σου και να πέφτεις πάνω σε φωτογράφους και να ασχολείται ο Τύπος μαζί σου. Ομολογώ ότι στην αρχή όλο αυτό μου φάνηκε τρομακτικό καθώς δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Πάθαινες ένα overdose και μέχρι να ξαναβρείς τις σωστές ισορροπίες περνάει κάποιο διάστημα. Τον πρώτο καιρό είχε κλειστεί στο σπίτι μου παρουσιάζοντας συμπτώματα αγοραφοβίας αφού ένιωθα τρομακτικά πιεσμένη”.

Για τη σχέση της με το Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου είπε: “Είναι νωρίς ακόμα για γάμο κ αι παιδιά. Είμαι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε μια πολύ υγιή σχέση αλλά μέχρι εκεί. Όλα τα άλλα θα τα δείξει ο χρόνος”.


Ο σύντροφός της την έχει βοηθήσει πολύ και στη δουλειά της όπως ομολογεί: ” Όταν μια σχέση είναι καλή και υπάρχει αρμονία, κατανόηση και καλή επικοινωνία, βοηθάει και τον έναν και τον άλλο. Η σύμπνοια επηρεάζει τους ανθρώπους. Η ζωή μου εξελίσσεται θετικά από τότε που ξεκίνησε η συγκεκριμένη σχέση. Μέσα από αυτήν αντλώ δύναμη και νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου”.

Όσο για τις δυσκολίες του συντρόφου της να ζει με μια προβεβλημένη γυναίκα “(είναι) εξαιρετικά δύσκολο. Με την κουβέντα, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την ισορροπία και την κατανόηση όλα λύνονται, όμως. Βοήθησα το Φίλιππο να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο της σόουμπιζ και στη συνέχεια με βοήθησε κι εκείνος με την κατανόηση που δείχνει”.

“Κάνω ψυχανάλυση εδώ και δύο χρόνια. Ένιωσα την ακάγκη να απεθυνθώ σε κάποιον ψυχολόγο εξαιτίας μιας υπερκόπωσης που έπαθα από την πολλή δουλειά… ξεπέρασα τα όριά μου και έχασα τον έλεγχο“, λέει η όμορφη ηθοποιός ενώ συμπληρώνει ότι σε σχέση με παλιά “δίνω μεγαλύτερη βάση πλέον στον εαυτό μου και αρχίζω να με αγαπάω και να με προσέχω περισσότερο. Παλιά ήμουν σκληρή και αυστηρή με μένα… Έχω καταλάβει ότι η δουλειά θέλει όριο. Ούτε πλούσια πρόκειται να γίνω από αυτό το επάγγελμα ούτε μόνο η δουλειά αρκεί για την ευτυχία…”

Read More

And More