Α. Οικονομάκου: Σε ρόλο μοντέλου φωτογραφίζεται με φθινοπωρινή διάθεση!

H Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο χώρο της showbiz. Παρόλο που το “στίγμα” της Ξένιας την ακολουθεί ακόμα εκείνη συνεχίζει να συμμετέχει σε επιτυχημένες παραγωγές. Φέτος το καλοκαίρι έβαλε ξανθιά περούκα και μάγεψε το κοινό μέσα από την παράσταση του Νίκου Μουτσινά “Τα βαφτίσια”.

Η Αθηνά είναι ταλαντούχα και αναμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του χώρου. Μέσα από την τελευταία φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Celebity θα το διαπιστώσεις κι εσύ. Η ηθοποιός φόρεσα τα φθινοπωρινά της ρούχα και μίλησε για τα σχέδια που έχει για οικογένεια αλλά, για την φιλία αλλά και την επιλογή να αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εξόδους.

“Είμαι πολύ περίεργη στις σχέσεις μου. Πρέπει καταρχάς να μπορώ να επικοινωνώ με τον άλλο. Να με καταλαβαίνει, να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Κανένας φίλος μου δεν έχει νιώσει ότι θα τον πρόδιδα. Αυτά θέλω και από τους άλλους. Ειλικρίνεια, αυθορμητισμό και αλήθεια.”

“Θέλω να κάνω οικογένεια και είναι μέσα στους στόχους μου, όχι στους άμεσους βέβαια, γιατί πρέπει να βρεις το σύντροφο που θα σε κάνει να νιώσεις έτοιμη για αυτό το βήμα. Θα ήθελα πολύ πάντως να συμβεί, ακόμα και σε σχετικά μικρή ηλικία.”

Περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More