Αθηνά Ωνάση: ‘Ετοιμη να γίνει μανούλα!

Η Αθηνά Ωνάση είναι πλέον μία ώριμη και ολοκληρωμένη γυναίκα. Δίπλα στον αγαπημένο της Αλβάρο ζει την απόλυτη ευτυχία. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται εύκολα σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.

Την περασμένη εβδομάδα πήραν μέρος στους ιππικούς αγώνες International Gucci Masters στη Γαλλία. Όταν εκείνςο ετοιμαζόατν να αγωνιστεί η Αθηά κοιτούσε αφηρημένα την βέρα της και χαμογελούσε. Λίγο αργότερα τον πλησίασε και τον φίλησε τρυφερά. Έχουν βρει ο ένας στον άλλον τον ιδανικό σύντροφο!

Οι δυο τους είναι συνέχεια μαζί και έχουν γίνει οικογένεια! Μάλιστα, η Αθηνά μεγαλώνει την κόρη της αδικοχαμένης Σιμπίλ Ντόρσα και του Αλβάρο σαν δικό τους παιδί.

Η χρυσή κληρονόμος αγαπάει πολύ τα παιδιά και ειδικά με την 10χρονη Βιβιάν είναι πολύ τρυφερή και στοργική.

Φαίνεται πως άρχισε να χτυπά το βιολογικό της ρολόι και είναι καιρός να αποκτήσει ένα δικό της μωράκι!

Η Αθηνά και ο Αλβάρο πρόσφατα γιόρτασαν την έκτη επέτειο γάμου τους στην Κένυα, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια Ωνάση. Το ζευγάρι, σύμφωνα με την RealLife, προετοιμάζει τώρα το πρόγραμμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το οποίο θα περιλαμβάνει πολλά ταξίδια.

Το φορτωμένο πρόγραμμά τους δεν τους επιτρέπει να να ποδράσουν για πολλές ημέρες. Έτσι, σχεδιάζουν να περάσουν 4-5 μέρες στο σπίτι τους στο Σάο Πάολο με καλούς φίλους. Στη συνέχεια θα πάνε στο δεύτερο σπίτι τους στο Βέλγιο και μετά στην Ελβετία για να δουν τον πατέρα της Αθηνάς, Τιερί Ρουσέλ.

Τα Χριστούγεννα θα βρίσκοντα στο Βέλγιο έχοντας, φυσικά, μαζί τους την μικρή Βιβιάν.

Read More

And More