Πάολα: “Αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει”

Η Πάολα φιγουράρει στο χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus και απαντάει σε ερωτήσεις που δεν της έχουν ξανακάνει. Η τραγουδίστρια κάνει πικάντικες αποκαλύψεις και ανάμεσα σε άλλα δηλώνει: “Παιδιά, η καψούρα δεν έχει φύλλο”.

Η Πάολα αποκάλυψε ότι η πρώτη φορά που είδε δύο άντρες να φιλιούνται ήταν σε ηλικία 7 ετών ενώ τόνισε ότι θεωρεί φυσιολογικό τον gay έρωτα.

“Προφανώς και αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει”, δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει ότι εκείνη δεν έχει νιώσει ποτέ έλξη για άλλη γυναίκα. “Είμαι, μωρέ, φανατική με τον άντρα. Έχω λατρεία. Δεν μου έχει τύχει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το πως θα αντιδρούσε αν κάποια στιγμή η κόρη τςη τςη αποκάλυπτε ότι είναι ομοφυλόφιλη. “θα το συζήταγα μαζί της για να διαπιστώσω τι νιώθει. Αυτό ή υπάρχει ή όχι. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Οπότε προσπαθούσα να καταλάβω αν το νιώθει κι αυτή. Μιλάμε βέβαια για όταν το παιδί είναι πιτσιρίκι. Αν το παιδί μεγαλώσει, τι, θα έρθει σε μένα να το πει; Βέβαια εγώ θα το ανακάλυπτα από μόνη μου, γιατί θα έβλεπα συνέχεια τη φίλη της να την κοιτάει γλυκά, ξέρεις.

Read More

And More