Ντ. Παπαδημητρίου: Κάνει πρόβα νυφικού! Βackstage φωτογραφίες

Μέχρι τη Θεσσαλονίκη χρειάστηκε να ταξιδέψει η Ντορέττα Παπαδημητρίου για να κάνει πρόβα νυφικού! Η όμορφη ηθοποιός ντύθηκε για μία ακόμη φορά νυφούλα αλλά τώρα για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου του περιοδικού Adore. Φυσικά, μέσα σε όλα, η Ντορέττα μίλησε για το ενδεχόμενο ενός γάμου αλλά κι ενός τρίτου παιδιού…

/

Ξέρουν τα παιδιά ότι έχουν μία διάσημη μαμά;
Ούτε καν! Έχουν θεωρήσει ως δεδομένο ότι είναι φυσιολογικό να βλέπουν τη μαμά τους στην τηλεόραση ή σε κάποιο περιοδικό. Έχουν καταλάβει τι δουλειά κάνω, όμως το κομμάτι “διασημότητα” δεν το έχουν συνειδητοποιήσει καθόλου.

Θα έκανες ένα τρίτο παιδί;

Δεν το σκέφτομαι αρνητικά το τρίτο παιδί. Ενδεχομένως στη ζωή μου να ήθελα να κάνω ακόμη ένα παιδί αλλά σε καμία περίπτωση τώρα δεν με απασχολεί αυτό το θέμα.

/

Εκτός γάμου; Γιατί όσοι παντρεύονται μια φορά και χωρίζουν, δεν το ξανακάνουν εύκολα το βήμα…
Όχι δεν έχω τέτοιο φόβο. Δεν σκέφτομαι αρνητικά την έννοια του γάμου. Ο γάμος, άλλωστε, είναι μία σχέση. Όταν κάνεις παιδιά αλλάζει κάπως η ζωή, ο γάμος από μόνος του δεν αλλάζει τίποτα. Αν λοιπόν είμαι με έναν άνθρωπο και νιώσουμε και οι δύο την ανάγκη του γάμου, θα το σκεφτώ θετικά. Αυτά τα πράγματα έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τα σχεδιάσεις.

/

Σε φλερτάρουν οι άντρες ή διστάζουν λόγω του ότι είσαι μία αναγνωρίσιμη γυναίκα αλλά και μαμά;
Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχολογία των αντρών σε σχέση με αυτό. Εγώ είμαι της άποψης ότι όταν ένας άντρας θέλει μια γυναίκα και το πρώτο βήμα θα κάνει και το τηλέφωνο θα σηκώσει και τηλεγράφημα θα στείλει και δορυφόρο και περιστέρι… Ένας άνθρωπος αν θέλει κάτι πραγματικά το κάνει.

Ερωτεύεσαι πρώτα το μυαλό και μετά την εμφάνιση;
Δεν μπορώ να στο πω αυτό μετά βεβαιότητος… Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να με κρατήσει άνθρωπος για καιρό αν δεν ερωτευτώ το μυαλό του.

/

Δες το εξώφυλλο του περιοδικού με την Ντορέττα νυφούλα!
/

Πάρε μία γεύση κι από τα παρασκήνια τςη φωτογράφισης!

/

/

/

/

/

Read More

And More