Ντ. Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται σέξι και μιλά για τη μητρότητα, την καριέρα και την προσωπική ζωή!

Λίγο μετά τη νίκη της στο Dancing With The Stars, η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει μία ιδιαίτερη φωτογράφιση και μιλά για όλα στο Celebrity Απριλίου και τη Μαρία Παπαγρηγορίου.

Πώς σε έκανε να νιώσεις η αγάπη και η ανταπόκριση του κόσμου;
Για μένα αυτό είναι πρωτόγνωρο. Επειδή δεν προβάλλω τον εαυτό μου εκτός δουλειάς, μου δόθηκε η ευκαιρία μέσαα από το “Dancing with the stars” να γνωρίσει ο κόσμος τη Ντορέττα έτσι όπως την έχει γνωρίσει κατά καιρούς μέσα από τος ρόλους. Και χάρηκα πάρα πολύ την επικοινωνία με τον κόσμο. Το ότι κατάφερα να δείξω πώς είμαι ως άνθρωπος, ότι μου δόθηκε η ευκαιρία μιλήσω, να ανταλλάξω μηνύματα, να συναντήσω στο δρόμο κόσμο, να έρθω πιο πολύ σε επαφή μαζί τους, είναι ένα από τα πιο θετικά πράγματα του show. Kαι φυσικά το ότι νικήσαμε είναι καθαρά απόφαση του κόσμου. Οπότε νιώθω ακόμα πιο χαρούμενη.

/

Kυκλοφορούν φήμες για εκπομπή στον ΑΝΤ1 και παρουσίαση του “Dancing” του χρόνου…
Είναι πάρα πολύ νωρίς για να σου πω κάτι τέτοιο, αλλά οποιαδήποτε τηλεοπτική πρόταση και να υπάρχει ή να υπάρξει, θα τη συζητήσω με μεγάλη χαρά. Η τηλεόραση είναι κάτι που με ενδιαφέρει και που θα μπορούσα να υπάρχω μέσα σε αυτήν. Είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να πούμε περισσότερα, όμως με νδιαφέρει να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα – όπως καταλάβατε! (γέλια) Και για μένα είναι πολύ αναζωογονητικό και σημαντικό να κάνω πολλά στον χώρο που δραστηριοποιούμαι και τα οποία ταυτόχρονα να συνδέονται μεταξύ τους όπως η τηλεόραση, ο χορός και το τραγούδι. Βλέπουμε επίσης πως όλο και περισσότερες παραστάσεις ανεβαίνουν που συνδυάζουν τραγούδι, χορό και υποκριτική μαζί – όποτε όλα αυτά τα λίγο πολύπλοκα και διαφορετικά με ενδιαφέρουν. Με ιντριγκάρει το πώς μπορούν να συνδεθούν και το πώς μπορεί κανείς να εκφραστεί μέσα από όλα αυτά. Φυσικά το θέατρο με ενδιαφέρει πολύ, αφού είναι το κατεξοχήν μέσο που συνδέει αυτές τις διαφοετικές μορφές έκφρασης.

/

Είχε κυκλοφορήσει επίσης μια φήμη ότι, λίγες ώρες πριν τον τελικό είχες χωρίσει. Παρ’όλα αυτά έδωσες τον καλύτερό σου εαυτό και κέρδισες.
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Ποτέ δεν απαντώ σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά μου θέματα. Δεν θέλω ούτε να διαψεύσω ούτε να επιβεβαιώσω, αυτή είναι η πολιτική που έχω κρατήσει, ακριβώς γιατί δεν θέλω να μπαίνω καθόλου σε τέτοιες διαδικασίες.

/

Έχεις κατορθώσει σαν μητέρα να διατηρήσεις ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με το γεγονός ότι τέλειωσε ο γάμος σου με τον πατέρα των παιδιών σου. Το έχεις χειριστεί υποδειγματκά. Πόσο εύκολο ήταν;
Αυτό είναι ένα κεφάλαιο ιδιαίτερα ευαίσθητο, που έχει τελειώσει και δεν δεν θέλω πια να μιλάω γι’ αυτό. Έχουν περάσει τρία χρόνια, αλλά όλο αυτό που λες συγκαταλέγεται στο ότι δεν θέλω να συζητάω τα προσωπικά μου ζητήματα.

/

Πού και πώς βλέπεις τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια;
Να σου πω την αλήθεια, δεν κάνω μακροχρόνια σχέδια γιατί η ζωή με έχει εκπλήξει με διάφορους τρόπους. Οπότε το αποφεύγω κιόλας. Αυτό που σίγουρα θα ήθελα είναι να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε την υγεία μας, εγώ και τα παιδιά μου και η οικογένειά μου – και μακάρι όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να φανταστώ από τώρα πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια, όπως και πριν από δέκα χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ το σήμερα. Και μου αρέσει λίγο αυτό! Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και αυτό έχει και τη μαγεία του, αν θέλεις.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More