Η εκπληκτική εμφάνιση και η αποχώρηση της Ε. Παπαρίζου στο 3ο Let’s Dance!

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου στη Στοκχόλμη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια πήρε μέρος στον έβδομο κύκλο του χορευτικού show Let’s Dance και κατάφερε να μοπωλήσει το ενδιαφέρον όλων των σουηδικών ΜΜΕ.

Η Έλενα έθεσε ως προεταραιότητα σε αυτή τη φάση της ζωής της το χορό και γι’αυτό οι πρόβες της ήταν εντατικές! Το ίδιο έκανε και όλη την Μεγάλη Eβδομάδα για την τρίτη της εμφάνιση στο χορευτικό show.

Οι σκληρές της προσπάθειες απέδωσαν αφού για μία ακόμη Παρασκευή έκλεψε τις εντυπώσεις με την σέξι της εμφάνιση και τις χορευτικές της ικανότητες. Η Έλενα χόρεψε… ένα εκρηκτικό passo doble!

Helena%20Paparizou%20-%20paso%20doble

Παρόλα αυτά η βαθμολογία που πήρε δεν ήταν αρκετά υψηλή για να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, συγκέντρωσε από τους κριτές… μόλις 12 βαθμούς! Έτσι η τραγουδίστρια αποχώρησε στο τρίτο live του show αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις…

“Θέλω να συνεχίσω να χορεύω με τον παρτενέρ μου και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Με το show όπου συμμετέχω νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος”, είχε δηλώσει στη σουδική τηλεόραση δείχνοντας την χαρά της για τη νέα φάση στη ζωή της.

Βέβαια, οι φήμες για νέο ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον παρτενέρ της δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν αλλά η ίδια δηλώνει στο περιβάλλον της πως είναι μόνη της αυτή την εποχή.

Φύλακα άγγελό της έχει την μητέρα της η οποία είναι συνέχεια στο πλευρό της και χαίρεται με τις επιδόσεις της! Ο μόνος φόβος της Έλενας μέχρι τώρα ήταν να μην πάθει κάποιο ατύχημα και σπάσει το πόδι της αλλά όλα πήγαν καλά ή σχεδόν καλά αφού τελικά αποχώρησε νωρίς…

Όσον αφορά το αν θα μείνει μόνιμα στη Σουηδία τώρα που ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στο παιχνίδι η τραγουδίστρια το έχει ήδη ξεκαθαρίσει. “Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω ποτέ την Ελλάδα. Αγαπώ τη θάλασσα, τον ήλιο, αγαπώ τα πάντα γύρω από την Ελλάδα και έχω πολλούς φίλους εκεί. Είμαι Ελληνίδα γεννημένη στη Σουηδία, αλλά μου αρέσει να ζω και στις δύο χώρες”, υποστήριξε η ίδια. Άλλωστε το καλοκαίρι θα είναι στη χώρα μας αφού έχει προγραμματισμένες συναυλίες!

Θυμίσου την εμφάνιση της Έλενας στο 1ο live αλλά και στο 2o live του σουηδικού χορευτικού show αλλά και μερικές από τις καλύτερες στιγμές της με τον παρτενέρ της David Watson:

Read More

And More