Πίσω στην κορυφή της σελίδας
08.05.2013 | 09:03

Ε. Παπαρίζου: "Θέλω να κάνω οικογένεια με τον Αντρέα"

Ε. Παπαρίζου: Θέλω να κάνω οικογένεια με τον Αντρέα
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Έλενα Παπαρίζου μιλάει για πρώτη φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όσα μέχρι σήμερα συζητούσαν οι άλλοι για εκείνη. Τα σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της Ανδρέα Καψάλη, η δικαστική αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της Τόνυ Μαυρίδη, η μάχη με τη ζυγαριά και οι σκοτεινές ημέρες που πέρασαν... Όλα αυτά τα αποκαλύπτει στο Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό OK!Για σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της
Από την στιγμή που συζούμε και είναι ο πρώτος άνθρωπος που βλέπω όταν ξυπνάω το πρωί και ο τελευταίος πριν κοιμηθώ, σαφώς είναι οικογένειά μου.
Επίσημος αρραβώνας δεν έχει γίνει. Μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι και μου είπε: “Ελενάκι μου, θέλω να ζήσω την υπόλοιπή μου ζωή μαζί σου, γιατί δεν μπορώ να τη φανταστώ χωρίς εσένα.” Και έτσι όπως μου έδινε το δαχτυλίδι του είπα: “Ανδρέα μου, ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα” και τη φόρεσα τη βέρα. Είναι σαν να έχει γίνει μία πρόταση γάμου, χωρίς να έχουμε ορίσει ημερομηνία. Αυτό που θέλω είναι να παραμείνουμε πού καλά μαζί και να καταλήξουμε στον γάμο και όχι στο διαζύγιο! Να κάνουμε μια πολύ ωραία οικογένεια. Είναι μεγάλη ευλογία να κάνεις τα δικά σου παιδιά. Και αν δεν μπορείς, να υιοθετήσεις, κι αυτό είναι εξίσου σπουδαίο. Πιστεύω ότι θα είμαι εξαιρετική μάνα και έχω διαλέξει τον εξαιρετικό παρτενέρ για να κάνω παιδιά μαζί του.

Για τη μάχη με τη ζυγαριά
Η αλήθεια είναι πως είχα βάλει πολλά κιλά. Με στεναχωρεί κάθε φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Όταν προσπαθείς να χάσεις κιλά και δεν μπορείς, τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ξέρεις πόσες φορές ήθελα να πετάξω τη ζυγαριά από το παράθυρο; Όταν λέω πως χαίρομαι που η φωνή μου, τουλάχιστον, είναι καλά δεν είναι δικαιολογία, είναι αιτιολογία.
Κι όμως συνεχίζουν να γράφουν πως είμαι χοντρούλα. Είναι λίγο ρατσιστικό όλο αυτό. Δεν είμαι πλέον 20 χρονών, ούτε προσπαθώ να είμαι.Για τη δικαστική αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της
Κάποιοι το είχαν μετατρέψει σε ριάλιτι. Προσωπικά, δεν έχω ανάγκη να πω τι έχω κάνει στη ζωή μου. Έχω δουλέψει σκληρά, αγόρασα ένα σπίτι και δεν είχα ανάγκη να βγουν όλα στον αέρα. Μάλλον κάποιοι το είχαν ανάγκη, ίσως να παίζεται το όνομά τους.... Ποτέ δεν είχα ανάγκη να εκθέσω έτσι την προσωπική μου ζωή. Αυτό που έγινε ήταν άσχημο, είναι άδικο, είναι κακόγουστο και στερείται αξιοπρέπειας. Αν είμαι ζευγάρι μαζί σου, είμαι εγώ, εσύ και τα τέσσερα ντουβάρια του σπιτιού μας.
Ήταν όμως και 12 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο. Ήταν ένας γάμος ουσιαστικά, μόνο παιδιά δεν είχαμε αποκτήσει. Και μετά να εκθέτεις με ψευδή τρόπο τον άνθρωπό σου; Κάποια στιγμή όλα θα τελειώσουν, αλλά εγώ δεν θα πω ποτέ τι έχω να μοιράσω με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτό αφορά μόνο εμένα κι εκείνον.
...Χτυπάω ξύλο και εύχομαι αυτό να μη συμβεί με μένα και τον Ανδρέα, αλλά αν ποτέ συμβεί, να το αντιμετωπίσουμε ώριμα.
Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορείΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10