Θεοφανία Παπαθωμά: Όλα όσα λέει για την κρίση στο γάμο της!

Ελκυστική, γοητευτική και πιο ώριμη από ποτέ! Η Θεοφανία Παπαθωμά επιστρέφει με μία ξεχωριστή φωτογράφιση για το περιοδικό “ΕΓΩ Weekly”. Η ηθοποιός μιλάει στην Κατερίνα Μανανεδάκη για τις φήμες που ήθελαν τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα να περνάει κρίση, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός του παιδιού της.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή και ήθελαν τον γάμο σου με τον Πασχάλη Τσαρούχα να… περνάει κρίση έχουν κάποια δόση αλήθειας;
Ένας γάμος περνάει κρίση κάθε μέρα, όπως και εμείς οι ίδιοι περνάμε κρίσεις συνεχώς. Άντε τώρα πάντρεψε τις καθημερινές κρίσεις δυο ανθρώπων, τόσο διαφορετικών, που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν ένα. Βάλε τις κρίσεις που περνάει το παιδί και πολλαπλασίασέ τες με την κρίση που περνάει ο γάμος ως υπαρκτή κατάσταση που μεταλλάσσεται καθώς μεταλλάσσεσαι κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι! Πρέπει να καθίσεις και να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αυτό να λειτουργεί και μάλιστα να σου δίνει και χαρά. Πώς γίνεται; Μόνο αν το θέλουν και οι δυο και προσπαθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να υπάρχει πνευματική ταύτιση και αγάπη για να κρατήσει ένας γάμος στον χρόνο.



Ένας γάμος, λοιπόν, κρατάει μόνο με πολλή δουλειά…

Βοηθάει πολύ η παιχνιδιάρικη διάθεση, να μη μας καταβάλλει η καθημερινότητα. Αν είσαι άντρας, να μην επαναπαύεσαι ότι έδεσες το γάιδαρό σου και να μην αφήνεσαι με κοιλιά, παντόφλα και ροχαλητό. Κάποτε αφήνονταν οι γυναίκες στο γάμο. Τώρα βλέπω ότι άλλαξαν τα πράγματα. Οι γυναίκες είναι στην τσίτα με την εμφάνισή τους, τις δραστηριότητές τους κι οι άντρες αφημένοι. Λάθος! Επίσης όταν μπαίνουν τρίτα πρόσωπα μέσα στο γάμο, αυτός με μαθηματική ακρίβεια διαλύεται. Ο έρωτας φουντώνει με την προσήλωση.

Πόσο σε έχει αλλάξει ο ερχομός του γιου σου, Αχιλλέα;

Η μητρότητα με έχει αλλάξει πολύ. Έχω γίνει άλλος άνθρωπος, καλύτερος. Έχω αποκτήσει πολλή υπομονή που δεν είχα καθόλου, γλύκα και ηρεμία, εγώ που ήμουν αγρίμι. Έχω απαλλαχθεί από το δυσκίνητο και ενοχλητικό εγωισμό που μόνο προβλήματα δημιουργεί. Η μητρότητα σε διδάσκει την αγάπη χωρίς όρους, ένα μάθημα σημαντικό, ζωής, το μεγαλύτερο! Χαίρομαι τόσο πολύ που ο Θεός με αξίωσε με αυτό το θείο δώρο και προσπαθώ να το τιμώ κάθε στιγμή και τον ευχαριστώ για αυτό κάθε μέρα. Κάθε φορά που αντικρίζω τον γιο μου, σηκώνω τα μάτια μου στον ουρανό και λέω “Ευχαριστώ, Θεέ μου”.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More