Ελ. Παπαβασιλείου: Ανανεωμένη και ευδιάθετη μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της!

Ένα πρόβλημα υγείας την έστειλε, πριν λίγες, εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Έλενα Παπαβασιλείου είχε την ατυχία κατά την διάρκεια της πτήσης της προς Αθήνα από Κύπρο να της “σπάσει” το τύμπανο στο δεξί της αυτί.

/

“Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός ταξιδιών που κάνω ανά εβδομάδα, αλλά το σίγουρο είναι ότι είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι! Το λιγότερο που πηγαίνω είναι μια φορά την εβδομάδα και δεν υπάρχουν βραδινές πτήσεις οπότε μένω κιόλας”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TLIFE. Η όμορφη παρουσιάστρια,παρόλο που είναι συνηθισμένη στις πτήσεις, αυτή τη φορά ήταν και λίγο άρρωστη και φαίνεται πως αυτό συνέβαλε στο ατύχημα.

/

Της χορηγήθηκε ειδική αγωγή και επέστρεψε μετά από λίγες ώρες σπίτι της ωστόσο δεν κατάφερε να πετάξει στην Κύπρο για να παρουσιάσει το show της Κυριακής. Μετά από την απουσία σε δύο live φαίνεται, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στην Αθήνα να κάνει τη βόλτα της στους δρόμους της Γλυφάδας.

/

Ανανεωμένη και με καλή διάθεση, έχοντας αφήσει πίσω της την περιπέτεια της υγείας της, απόλαυσε τον καλό καιρό χαζεύοντας τις βιτρίνες στα μαγαζιά της περιοχής. Την ερχόμενη Πέμπτη θα επιστρέψει στο νησί της Αφροδίτης για να παρουσιάσει τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει τη Σταρ Κύπρος.

/

Read More

And More