Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Ο γάμος δεν αλλάζει τη σχέση, τα παιδιά ναι”

Η πρωταγωνίστρια της “Κλινικής Περίπτωσης” μίλησε στη Real Life για τον άντρα της, τους γιους της και δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο μια πλαστικής επέμβασης. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στο σύζυγο της Φάνη Μουρατίδη και υποστήριξε ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του!

Η ηθοποιός έκανε μια αποχή τριών χρόνων από τα επαγγελματικά της για να μείνει με την οικογενειά της: “Έμεινα αποκλειστικά με τα παιδιά περίπου τρία χρόνια. Ηταν κουραστικά, αλλά ταυτόχρονα ωραία, εφόσον έκανα παιδιά για μένα ήταν δεδομένο ότι θα κάτσω σπίτι αν και υπήρχαν στιγμές που μου έλειπε η δουλειά. ” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο γάμος αλλάζει τη σχέση; “Ο γάμος όχι, τα παιδιά ναι. Αλλάζουν οι ρόλοι, οι καταστάσεις αλλά πιστευώ ότι αλλάζουν προς το καλό τους ανθρώπους αν είναι έτοιμοι…Δεν μ’ αρέσει να μιλάω πολύ για τις σχέσεις, γιατί ούτε ειδική είμαι και δεν ξέρεις και ποτέ τι γίνεται στη ζωή” ανέφερε.

Τι εκτιμάει περισσότερο στον Φάνη; “Πολλά εκτιμώ, γι΄ αυτό και τον παντρεύτηκα. Άμα ήταν λίγα δεν θα παντρευόμουν” είπε.

Πόσο εύκολο είναι να είναι παντρεμένη με ηθοποιό; “Έχει τα καλά του, έχει τα κακά του. Έχει το καλό ότι συνενοούμαστε πολύ γρήγορα σε σχέση με τη δουλειά. Το δύσκολο από την άλλη είναι ότι φέρουμε και οι δυο το ίδιο άγχος και τις ίδιες ανασφάλειες κι έτσι καμία φορά δεν μπορεί ο ένας να ελαφρύνει τον άλλον” εξομολογήθηκε.

Ήταν γεννημένη μανούλα; “Όχι, όχι καμία σχέση, γίνεσαι δεν γεννιέσαι έτσι πιστεύω. Απλώς είμαι πολύ της ευθύνης και αισθάνομαι ότι από τη στιγμή που πήρα αυτή την απόφαση, έχω την ευθύνη για αυτά τα παιδιά” αποκάλυψε.

Ως γυναικά προσέχει τον εαυτό της; “Σε πολύ γενικές γραμμές, προσέχω ειδικά μετά τις γέννες ασκούμαι εννοείται. Προσέχω τη διατροφή μου, δεν μπορώ να πω ότι είμαι χύμα, αλλά δεν κάνω υπερβολές.

Θα διόρθωνε κάτι; “Προς το παρόν, ότι μπορώ το κάνω μη επεμβατικά. Αλλά τίποτα δεν αποκλείω, δεν ξέρω μπορεί να μου τη δώσει να πάω να τα διορθώσω όλα” κατέληξε.

Read More

And More