Εβ. Παπούλια: “Με την Μπ. Μάλφα είμαστε φίλες. Δεν ξέρω γιατί δεν πήρε το ρόλο στους Δαίμονες”

Για την συμμετοχή της στην ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα μιλάει η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός περιγράφει πως είναι η συνεργασία της με την Άννα Βίσση, για την ηρωίδα της, πώς πήρε το ρόλο ενώ απαντά και σε όσα ακούστηκαν για την Μπέσυ Μάλφα. Αυτά και πολλά ακόμα αποκαλύπτει στην συνέντευξή της στο ΕΓΩ! και στην Κατερίνα Μπούσιου.

/

Για την συνεργασία με την Άννα Βίσση

Είχα πολύ καλή επικοινωνία από την αρχή με την Άννα. Νιώσαμε ότι δένουμε και ως άνθρωποι, αλλά και πάνω στη σκηνή. Η μία έπαιρνε από την άλλη, υπήρχε απόλυτη επικοινωνία. Τη θαύμασα, γιατί είναι απόλυτη επαγγελματίας, πολύ κοντά σε αυτό που πιστεύω, το πώς πρέπει μερικά πράγματα να λειτουργούν. Το να είσαι στρατιώτης δηλαδή.

Για τον ρόλο της εκδικητικής γυναίκας
Είναι αυτό που χαρακτηρίζεται ως ερωτικά εγκλήματα. Ο έρωτας, η ζήλια θολώνουν το μυαλό. Ο έρωτας μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε μίσος και εκδίκηση.

/

Για την Μπέσυ Μάλφα

Είχαμε πάρει και οι δύο μέρος στις οντισιόν για το ρόλο και το γνωρίζαμε και οι δύο. Είναι πολύ φίλη μου η Μπέσυ Μάλφα εδώ και πολλά χρόνια. Δεν προέκυψε κάποια διαφωνία μεταξύ μας. Το τι έγινε τελικά, όμως και δεν πήρε το ρόλο στους Δαίμονες δεν το γνωρίζω. Είναι θέμα των υπευθύνων.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! που κυκλοφορεί

Read More

And More