Κατερίνα Παπουτσάκη: “Συγχωρώ εύκολα αλλά μία προδοσία παραμένει πάντα προδοσία”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη πριν από λίγες μέρες έκλεισε τα 33 της και είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της! Τα επαγγελματικά της πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και η προσωπική της ζωή έχει αποκτήσει την ηρεμία που πάντα ήθελε. Ο έρωτας για εκείνη με μία λέξη είναι «ανάσα». Μια ανάσα ζωής σαν αυτή που παίρνει από τον αγαπημένο της.

Η ηθοποιός είναι στο πλευρό του Πέτρου Λαγούτη, εδώ και λίγους μήνες και φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη και ερωτευμένη από ποτέ. Βέβαια, η ίδια αποφεύγει αν μιλάει για την σχέση της και για τα μελλοντικά της σχέδια. Ωστόσο, εκμυστηρεύτηκε ότι σε δέκα χρόνια από τώρα φαντάζεται τον εαυτό της μανούλα.

«Μετά από δέκα χρόνια θα ήθελα να έχω ένα παιδί» , δήλωσε η Κατερίνα στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Moreradio για να συμπληρώσει αστειευόμενη «αν και λένε ότι οι υδροχόοι είναι πολύ δύσκολοι στο να κάνουν παιδί».

Η ηθοποιός ανέφερε ακόμα πως η προδοσία είναι κάτι πολύ «βαρύ» για εκείνη. «Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ αλλά εξαρτάται το μέγεθος της προδοσίας . Βέβαια, μια προδοσία παραμένει πάντα μια προδοσία αλλά ανάλογα με την περίπτωση», εξηγεί για το αν συγχωρεί κάτι τέτοιο.

Η Κατερίνα είναι από τους ανθρώπους που δεν μισεί εύκολα. «Γενικός παραείμαι καλοπροαίρετη, συγχωρώ εύκολα και δεν βάζω όρια ώστε να έχω μια δυνατή αυτοπροστασία. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουλέψω με το 2012», αναφέρει η όμορφη ηθοποιός.

Read More

And More